Ana SayfaAstroloji11 Şubat Haftası Burç Yorumları

11 Şubat Haftası Burç Yorumları

Haftaya Ay Boğa burcundayken başlıyor olacağız. Hafta ortasında Uranüs ve Mars gezegenleri kavuşuyor. Ardından Mars Boğa burcuna geçiş yapacak. İlk dördün fazında gezerken Ay; bu hafta çok ses getirecek gibi görünüyor.

Koç ve Yükselen Koç

Hafta başında, finansal konular güvenlik ihtiyacı, hayattan beklentiler ve hedefler karşısında tehdit altında hissettirebilir. Uranüs ve Mars sizin doğrudan iletişim şeklinizde bastırılmaya çalışılan ciddi bir öfkeye işaret ediyor. Kariyerinizde ya da ailenizle ilgili bir konu hakkında bir fırsatı değerlendirmek için karşı konulmaz bir istek duyabilirsiniz. Özellikle Çarşamba günü; Mars Uranüs kavuşumu etkisi altında; yıkıcı olmaktan abartıya kaçan tavırlara karşı sizi uyarıyor. Hafta sonuna doğru para evinize girecek olan Mars gezegeni; hakkınızı savunmanız anlamında çok daha destekleyici ve programlı olmanızı sağlıyor olacaktır. Hafta sonu ise; evde olmak, içe dönmek biraz geçmiş zaman muhasebesi yapmak gerekebilir. Pazar günü akşam saatleri ise; sosyalleşmek için, ilişkiye başlamak için çok şanslı etkiler altında.

Boğa ve Yükselen Boğa

Ay burcunuzdayken haftaya giriş yapıyoruz. Bu sizin için biraz alınganlığa, baş ağrısına, olayları kişisel algılamanıza yol açabilir. Sosyal çevre ve arkadaşlarınızla ne zamandır arzu ettiğiniz görüşmeleri planlamak için oldukça keyifli etkilere sahipken zaman, kendinizi şımartabileceğiniz faaliyetlere de yönelebilirsiniz. Çarşamba günü Uranüs ve Mars kavuşumunun getirdiği etkiyi, kontrol edemediğiniz meselelere ilişkin hissediyor olacaksınız. iş ya da ilişkiler ile ilgili önemli bir durum gündeme gelebilir. Mars Perşembe günü burcunuza geçiş yapıyor olacak. Bu size ekstra motivasyon hareketlilik getirirken, ilgilenilmesi gereken kariyer meselelerinde işlerin yola girmeye başladığını hissedebilirsiniz. Hafta sonuna doğru ay yengeç burcundayken, öğrenmek istediğiniz bir konu hakkında araştırabilir, bir kursa başlama kararı verebilirsiniz. Bu sizin için önemli bir başlangıcın ilk adımı sayılabilir.

İkizler ve Yükselen İkizler

Sosyal çevre ilişkileri, yeni haberler ve duyumlar alacağınız biraz hızı yüksek bir giriş yapıyorsunuz haftaya. Kendi sağlığınız ya da hedefleriniz doğrultusunda araştırma yapabilirsiniz. Hafta ortasında Uranüs ve Mars kavuşumu; arkadaşlar evinizde beklenmedik haberlerin ansızın gündeminize düşmesiyle hissedilebilir. Teknolojik cihaz problemleri yaşanabilir ve biraz gergin hissedebilirsiniz. Diğer taraftan sizden beklenen görevleri yerine getirmek anlamında da oldukça olumlu bir etki altındasınız. Aslında bu biraz arkası belli olmayacak bir sürecin ilk adımını atmak gibi hissedilecek bir dönem diyebiliriz. Hafta sonuna doğru; ilhama çok açık olacağınız etkiler altındasınız. Güvende hissetme arzunuz yüksek olabilir. Ne yönde ilerlemek istiyorsunuz? İnançlarınız size neyin doğru olduğu konusunda ışık tutarken; aslında neyi fark etmenizi istiyor hayat sorularının yanıtını aradığınızı fark edebilirsiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç

Hafta başında sosyalleşmek arkadaşlarınızla buluşmak anlamında çok güzel etkiler altındasınız. Gelecek hedefleri, hayalleriniz ile alakalı yapabileceklerinizi de değerlendirebileceğiniz bir süreç bu hafta itibariyle daha da ciddiyetle ele alınıyor olacak. Çarşamba günü ebeveynlerinizle alakalı önemli gelişmeler yaşanabilir, ya da çalıştığınız ortamda çarpıcı haberler gündem yaratabilir. Fevri tepkiler vermekten kaçınmanız pişman olmamak için önemlidir, sağlığınıza dikkat edilmesi gereken bir iki gün başlamış durumda. Hafta sonuna doğru; ilişkilerde dengeyi sağlamak zor olabilir. Biraz kendinizle ilgilenmek, ‘ben’ diyebilmek daha iyi gelebilir. Ev içinde pozitif görünen bir durum ile hayalleriniz arasındaki bir çelişki tedirgin hissetmenize yol açabilir. Kendinize zaman verin, kafa karışıklıkları bu dönemde normaldir. Haftanın yorgunluğunu geride bıraktıracak romantik bir Pazar akşamına ise şimdiden hazırlanın derim.

Aslan ve Yükselen Aslan

Kariyer ile ilgili sizi düşündüren temalar ya da ailevi meselelerde üzerinizde baskı yaratan konuları çözmek için kolları sıvamaya karar verebilirsiniz. Geleceğe ilişkin tohum ekmek anlamında hafta sizi destekliyor. Çarşamba günü Uranüs ve Mars sizin yurtdışı bağlantılı konularda, hukuksal meselelerinizde, ya da uzmanlıklarınızla ilgili sürpriz haberler almanızı sağlayabilir. Fevri çıkışlar yaparak, ikili ilişkileri kopartmamak anlamında dikkatli olmak gerekir. Hakkınızı bir şekilde size teslim etmekte cimrilik eden yöneticileriniz ile yol ayrımları meydana gelirken; yeni projeler de risk alma duygunuzu destekleyecektir.  Hafta sonuna doğru, hayatı yeni bir düzene oturtmak adına çalışmalarınızı arttırabilirsiniz, aile yakınlarının sağlıklarıyla ilgilenmek, finansal anlamda bir takım çözümler üretmeye çalışmanız da gene bu görünüm altında olasıdır. Pazar akşamı ‘zorunluluklar ve fırsatlarınız’ doğrultusunda hayatın size yeni bir yol çizmekte olduğuna ikna olabilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başak

Yaratıcı bir fikir bir projeye ilişkin yapılması gerekenler ön plana çıkıyor olacak. Oldukça keyif alarak süreci yönetebileceğinizi söylemek mümkündür. İlişkide kafa karışıklıklarını sürerken; Çarşamba günü; krizler evinizde Uranüs mars kavuşumu yaşanıyor olacak. Olası ilişki krizlerine, partnerin hayatında beklenmedik finansal bir durumun ortaya çıkmasına ya da sağlıkla ilgili alınması gerekecek hızlı bir önlemi gündeminize getirebilir. Hafta sonuna doğru, kariyeriniz aileniz ile ilgili farkındalıklar yaşayabilir, toplumsal imajınız hakkında; hayattan beklentilerinizi birlikte olduğunuz kişi ile konuşabilir, ciddi paylaşımlar yapabilirsiniz. Zihniniz tedirgin durumları akılcı yorumlamaya çalışırken, kaybolmuş hissetmeniz de olasıdır. Bir şeylerin köklenebilmesi için belki de sınırların biraz kalkması gereken zamanlardan geçmektesiniz. Hayat size riski öğretiyor olabilir. Hafta sonuna doğru sosyalleşmek, romantizmi yaşamak için mükemmel etkiler alıyorsunuz.

Terazi ve Yükselen Terazi

Aşk, sanat, sosyalleşmek anlamında olumlu etkilerle başlıyor hafta. Seyahatler, girişimler yeni öğrenim programları, yeni görevler ya da hobiler, yakın çevremizdeki kişilerden aldığı destekle kariyerinizi, ailevi meselelerinizi ve görevlerinizi şekillendirmeye devam ederken; Çarşamba günü Uranüs Mars kavuşumu ile ciddi ilişkiler evlilik ya da ortaklarınızla ilgili bir krizi çözmeniz gerekebilir. Yurt dışına ilişkin bir mesele, kariyeriniz ya da beklediğiniz bir meseleye karşı beklemediğiniz bir durumla karşılaşmanız söz konusu olabilir. Hafta sonuna doğru oldukça dikkatiniz yuvanız odaklı olacaktır diyebiliriz. Sağlığa ilişkin bir adım; kaynaklarınız ölçüsünde belirlenmesi gereken bir strateji gerekebilir. Ne yöne gideceğiniz konusunda size yol gösterecek en doğru kaynak gene siz olacaksınız gibi duruyor. Pazar akşamı, ay aslan burcuna geçtiğinde, rahatlamak ve şımarmak biraz da benim hakkım diyebilirsiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep

İş birlikleri, yeni fırsatlara kapıyı aralamak için olumlu bir görünümle başlıyoruz haftaya. Güvende hissetmek, anlaşıldığınızı bilmek çok önemli olacak. Eğitim, sözlü yazılı iletişim, basın yayın ile ilgili konularda şanslı gelişmeler yaşanabilir. Çarşamba günü, Uranüs ve Mars sizin hizmet aksınızı etkiliyor. Kontrol edilemeyen gelişmeler, sağlığınızda bir takım oynamalara sebep olabilir. Yakın çevrenizdeki kişilerin hayatında beklenmedik durumlara, bir takım imzaya bağlı süreçlerde yeni gelişmelere belki kesintilere ya da gidişatı etkileyecek duyumlara hazır olmak da fayda var diyebiliriz. Hafta sonuna doğru, yurt dışı yatırımları, akademik çalışmalar ya da gelişim alanlarınız doğrultusunda ilerlemeye hazır hissedebilirsiniz. Bunu yaparken; sahip olduğunuz kaynaklarınızı doğru değerlendirmek, kontrolünüzde olmayan şeyleri de hesaba katmak akılcı olacaktır. Pazar akşamı dikkatleri üzerinize çekebilir, ilişkiye başlayabilir, bir duyuru yapabilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yay

Gündelik meselelerin kafanızı çok meşgul edebileceği bir pazartesiye uyanmış olabilirsiniz. Sağlığa dikkat etmek, rutinlerinizde size yardımcı olan çalışanlarla ilgili konulara çözüm getirmek, iş arkadaşlarınızla iletişimi doğru kurduğunuzdan emin olmak önemli olabilir. Çarşamba günü çocuklar, aşk ilişkileri yatırımlar alanınızda hissedilecek Uranüs ve Mars kavuşumu; öngörülemeyen durumların yakın çevre ilişkilerinde beklenmedik krizlere neden olabileceğini gösteriyor. Bu etki bir şekilde sizin de gücü manipüle etme isteğiniz ile tetiklenebilir. O yüzden bencilleşmemeniz ya da akılcı çözümlerle kendi iyiliğinizi bütünü de göz önüne alarak, tepki vermeniz önemlidir.  Hafta sonuna doğru hayatınızı çok daha etkili yönetebildiğinizi hissedeceğiniz, biraz kendi konfor alanınızda olmayı, aşkı hissetmeyi tercih edeceğiniz bir dilim başlıyor. Pazar akşamı, meseleleri daha güvenle değerlendirme imkanı bulabilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak

Yaratıcı fikirler ve hedefleriniz arasında yolu sezebilmenizi sağlayan keyifli bir giriş yapıyoruz haftaya. Ay ve Venüs arasındaki tatlı dans; sizin hayallerinize, hayallerinizin de size çekilmesini sağlıyor, para evinizde gerçekleşmiş yeni ay ertesinde. Çarşamba günü Uranüs ve Mars sizin aile evinizde kavuşum yapıyor olacak. Bu evin içinde ya da kariyerinizle ilgili beklenmedik bir durumu yönetilmek üzere karşınıza çıkarabilir. Kazançlarınızı nasıl arttırabileceğinize ilişkin iç görüler sizi desteklerken; hafta sonuna doğru güvenliğiniz için; gerçekliği akılcı bir şekilde ele almak faydalı olabilir. Eşin ya da sizin işinizde yapılması gereken şeyin ne olduğuna; iletişim ve yeni seçeneklerin değerlendirilmesi ile çözüm getirebildiğinizi fark edebilirsiniz. Pazar akşamı; biraz kendinize zaman ayırmak bu hızlı haftanın yorgunluğunu atabilmeniz için yardımcı olacaktır.

Kova ve Yükselen Kova

Biraz içe dönme ihtiyacı ile başlayan bu Pazartesi, kendinize zaman vermeniz bir gereklilik olarak da karşınıza çıkabilir. Kariyeriniz ya da aile hayatınız ile ilgili elinizde olmayan koşulların sizi yorduğunu düşünüyor olabilirsiniz. Evli olanlarınız; eşin işindeki zorlayıcı süreçten yorgun hissediyor olabilir; ciddi bir birlikteliği olmayanlar ise bu etkiyi aile büyüklerinden ya da otorite figürlerinden gelen tavırlardan ötürü hissedebilir. Çarşamba günü Uranüs ve Mars, sizin kardeşler, basın yayın evinizde kavuşum yapıyor. Trafikte dikkatli olmaya, sporda sakatlanmamaya özen göstermelisiniz. Ani bir yaratıcı bir fikir de; zihninizde belirebilir ve bu cesur adımı atmanın yollarını düşünmeye o an başlayabilirsiniz. Hafta sonuna doğru; kazançlarınızı arttırmanın,  ilişkilerdeki krizleri çözmenin yolları üzerine kendinizi ciddiyetle çalışırken bulmanız da olasıdır.

Balık ve Yükselen Balık

Kardeşler, yakın ilişkiler geliştirmek açısından oldukça olumlu bir haftaya uyanıyoruz. İletişim gezegeni Merkür de bu hafta itibariyle burcunuzda ilerlemeye başlamışken; bol bol konuşmak, ihtiyaçlarınızı anlatmak, ilişkide beklentilerinizi paylaşmak anlamında destekleniyor olacaksınız. Çarşamba günü; para evinizde Uranüs ve Mars kavuşumunu hissediyor olacaksınız ve bu içinde bulunduğunuz sosyal grubun dağılmasına yol açabilecek kadar güçlü etki altında; vereceğiniz reaksiyonlarda yıkıcı olmamanız, sonra keşke dememeniz açısından önemlidir. Hafta sonuna doğru biraz içe dönmek, düşünmek tartmak, varsa çocuklarınız ile ilgili ya da belki yetenekleriniz hakkında ne gibi adımlar atabileceğinizi tartabilir evinizde bir takım değişimlere başlayabilirsiniz. Pazar akşamı aşkı hissetmek, keyifli zamanlar geçirmek için mükemmel bir etki alıyor olacaksınız. Kaçırmayın.

EMİRE TUĞÇE AKARLAR

Uzman Astrolog

https://sorumgeldi.com/emire-tugce-akarlar

Instagram: @emrtgc_astroloji

Danışmanlık almak için;

İletişim: tugce.akarlar@gmail.com

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI