Ana SayfaAstroloji11 Ağustos Güneş Tutulması Burçları Nasıl Etkileyecek?

11 Ağustos Güneş Tutulması Burçları Nasıl Etkileyecek?

Tutulma yeni bir aşk veya bebek sahibi olma kararı ya da eğlence anlayışını değiştirmeyi getirebilir. Eski kararlar eski aşklar gündemde olmalı.

Ev alma, evde yenilik yapmak, ilişkileri yenilemek veya eski ev düzenini yeniden yaşanır kılmak ihtimaller. Değerlendirin.

Yakın çevrenizi yenileyin. Daha eski dostlarınızı yeniden arayın. Tutulma size eski dostları aramanızı ve eski elektronik araçlarınızın tozunu almayı öneriyor.

Eski gelirlerinize tekrar kavuşmak için iyi bir fırsat doğacak. Mutlaka değerlendirin. Eskilere dönüş zamanı.

Görünüşünüzü ve yaşam biçiminizi yeniden değiştirmeli, yükleri üstünüzden atmalısınız. Tutulma her anlamda destekleyici. Kurallara uymak şartıyla.

Kötü alışkanlıkları birkaç kez bırakmış yeniden başlamıştınız ya, şimdi tam zamanı. Değişin bir kez daha. Tutulma özgüven vaat ediyor.

Eski dostlarla yeniden karşılaşma ve bir araya gelme dönemindesiniz. Dostlukları tazeleyecek ve güvendiğiniz kişilerin arasında olacaksınız. İyisiniz.

Kariyerinizle ilgili beklentilerinizi yerine getirecek bu etkiyi yakalamak için çabalamalısınız. Hiçbir şey altın tepside sunulmayacak.

Seyahatler ufkunuzu genişletebilir ama daha önemlisi nostalji duygularınız tatmin bulabilir. Eski okul sıralarına dönmek de iyi bir fikir.

Krediler, miraslar ve eski gelir kaynakları yeniden gündem de. Bu kez noktayı koyacak ve hayatınızı yenileyeceksiniz.

Yakınlarla ilişkilere yeni ve temiz bir sayfa açarak yön vermeniz gerekecek. Geçmişi unutmadan geleceğe doğru yol almalısınız.

İş alanında gücünüzü kanıtlayacağınız bir meydan okumaya hazır mısınız? Eski konumunuza geri dönmek, davet edilmek mutlu hissettirecek, değerlendirin.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI