Ana SayfaSağlıkFOREO, ISSA Serisi ile Gülümsemenize Ortak Oluyor

FOREO, ISSA Serisi ile Gülümsemenize Ortak Oluyor

Günlük hayatı kolaylaştırmak için her zaman kullanıcı odaklı çözümler geliştirmeyi kendine misyon edinen İsveçli güzellik teknoloji markası FOREO, ağız ve diş sağlığı için geliştirdiği ürünlerle de kullanıcılarını memnun etmeyi başarıyor. En az cildimiz kadar hassas olan diş ve ağız hijyenini ciddiye alan FOREO, ISSA elektrikli diş fırçaları ile zahmetsiz ağız bakımı imkânı sunuyor. 

Pek çoğumuz cildimize önem veriyor ve bakımı ihmal etmiyoruz. Fakat aynı şeyi ağız ve diş sağlığı için söylemek mümkün değil. Aslında ağız ve diş sağlığı en az cildimiz kadar hassas olan bir konu. Dişleri günde iki kez iki dakika fırçalamak ağızdaki bakteri oluşumunu engellediği gibi kalp damar hastalıkları, zatürre gibi hastalıklara yakalanma riskini de azalttığını unutmamak gerekiyor. Ayrıca doğru ürünlerle dişleri fırçalamak da bu konuda kritik bir öneme sahip. İsveçli güzellik teknoloji markası FOREO, ağız ve diş sağlığı ile ilgili kendi Instagram sayfasında birkaç soruluk bir anket düzenleyerek takipçilerinin ağız sağlığı konusundaki nabzını tuttu. Ankette, diş fırçalama sıklığı üzerine sorulan soruya yüzde 65’in üzerinde sabah ve akşam olarak cevabı verilirken, en son ne zaman diş fırçanızı değiştirdiniz sorusuna ise yüzde 50’nin üzerinde geçtiğimiz ay cevabı verildi. Yatmadan önce hangisini yapmazsanız gözünüze uyku girmez sorusuna da makyaj temizleme veya diş fırçalama diyenler toplamda yüzde 50’ye yakınken, her ikiside diyen katılımcılar yüzde 50’nin üzerindeydi. Son olarak da hangi diş fırçası türünün tercih edildiği sorusuna anket katılımcılarının yüzde 57’si manuel diş fırçası derken, yüzde 42’si ise şarjlı diş fırçası cevabı verildi. Anket cevapları her ne kadar ağız ve diş sağlığına dikkat ettiğimizi gösterse de diş fırçası tercihi konusunda hâlâ kat etmemiz gereken yollar olduğunu gözler önüne seriyor.   Ağız ve diş sağlığına verdiği önemi birbirinden farklı özelliklere sahip ISSA serisi ile kanıtlayan FOREO, ultra hijyenik diş fırçalamaya yeni bir yaklaşım getiren hibrid fırça uçlarıyla diş, diş etleri ve ağız içi dil ve yanak bölgelerini etkili ve nazik bir şekilde temizleyen yüksek yoğunluklu titreşimler gönderiyor. Benzersiz fırça kafası, dişeti için hassas bir masaj sunarken plak kütlesinin daha yoğun olarak temizleyerek ağız içi komple bakım sağlıyor. 

 

“Daha az cihazla daha kolay temizlik yapılmasını sağlıyor”

FOREO’nun son olarak piyasaya sunduğu ağız bakımda son 70 yılın en ileri teknolojisini sunarak geliştirilen yeni tasarımı ve özellikleriyle dikkatleri üzerine çeken ISSA 3 modeliyle ilgili Estetik Diş Cerrahı ve Yüz Estetiği Doktoru Nina Bal şu açıklamalarda bulundu: “ISSA 3 piyasadaki en iyi diş fırçası. 16 hız seçeneği ve bakterilere dayanıklı silikon uçlarıyla diş, dil, yanak ve diş etleri için 4’ü 1 arada etkili bakım sunuyor. Normal bir diş fırçasına yerine daha efektif, az zamanda daha verimli, çevre dostu ve diş etlerine karşı nazik T-Sonic™ teknolojisine sahip bir diş fırçası. Bu hem zamandan hem de paradan tasarruf edilmesi anlamına geliyor. Ağız hijyeni rutinini basitleştiren ISSA 3, daha az cihazla çok daha kolay temizlik yapılmasına olanak sağlıyor.”

 

Üstün temizlik, olağanüstü pil ömrü

FOREO’nun diş ve ağız bakımında devrim yaratan ISSA serisi, birbirinden farklı ürünüyle kullanıcıların beğenisini kazanıyor. 0-5 yaş arası bebekler için temel ağız bakımı sağlayan ISSA Mikro, ultra hijyenik fırça başlığı çocukların diş minesini çizemeyecek ve diş etine zarar vermeyecek, yumuşak ve esnek silikon fırça uçlarından oluşuyor. Bebeğin diş çıkarma sürecinin başından itibaren kullanılabilen ISSA Mikro, diş çıkarma ağrılarını rahatlatırken besin parçaları ve kalıntılarını temizleyerek ağızdaki bakterilerin azalmasına yardımcı oluyor. Diş, dil, yanak ve diş etleri için 4’ü 1 arada etkili bakım sunan yeni ürün ISSA 3 ise naylon kıllı fırçalardan 10.000 kat daha hijyenik, iki kat daha güçlü yenilikçi hibrit Wave fırça ile dakikada 11.000 T-Sonic™ titreşime sahip. 16 farklı yeni fonksiyona sahip dil ve yanak temizleyici özelliği sayesinde de komple temizlik sunan ISSA 3, tek şarjla 365 gün çalışabiliyor. 

 

4’ü 1 arada etkili bakım sunan ultra hijyenik, silikon sonik diş fırçası ISSA 3 1699 TL, 0-5 yaş arası bebekler için temel ağız bakımı sağlayan ISSA Mikro ise 599 TL’ye satışa sunuluyor.

 

FOREO ürünleriyle ilgili daha ayrıntılı bilgi için www.foreo.com adresini ziyaret edebilir ya da pr@foreo.com adresine ulaşabilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI