Ana SayfaGüzellikFlormar'dan Sosyal Medyaya Göz Kırpan Bir Koleksiyon “INSTAGLAMMERS”

Flormar’dan Sosyal Medyaya Göz Kırpan Bir Koleksiyon “INSTAGLAMMERS”

Flormar’ın ilhamını dijitalleşme ve sosyal medyanın dinamiklerinden alan, kolajen ve aloe vera gibi son dönemin en trend içeriklerini barındıran yeni koleksiyonu “INSTAGLAMMERS” ile yılbaşı akşamı ve 2022’de Instagram filtrelerine taş çıkaracak eğlenceli, yaratıcı ve göz alıcı tarzlar yakalayacaksın!
 
Flormar’ın yeni koleksiyonu “INSTAGLAMMERS” ile; renkli, ışıl ışıl, yaratıcı ve fütüristik bir deneyime hazır mısın? İlhamını dijitalleşmeden, sosyal medyanın dinamiklerin alan yeni Flormar INSTAGLAMMERS koleksiyonunda; yeni yıl ruhuna en yakışacak şekilde ışıl ışıl bir görünüm sunan, en trend doku ve renklere sahip, kolajen ve aloe vera gibi son dönemin en trend içeriklerini barındıran, sadece makyajını değil, uygulama kolaylığı sunan yepyeni takma tırnaklarla beraber tüm güzelliğini tamamlayan tam 5 farklı ürün seni bekliyor. Her biri performansıyla göz dolduran yeni Flormar INSTAGLAMMERS koleksiyonuyla yeni yılda hayal ettiğin trendy ve fütüristik tarzları kusursuz bir şekilde yaratmak artık çok kolay!
 
Flormar Insta Smooth Primer ile Parlak ve Işıldayan Bir Cilt Görünümü…
Kuru ve çevresel faktörlerden zarar görmüş cildi, içeriğinde bulunan kolajen ve Aloe Vera özleriyle yenileyen Flormar Insta Smooth Primer makyaj bazı, cildin nem dengesini sağlarken, gözle görülür bir parlaklık ve sağlıkla ışıldayan kusursuz bir cilt görünümü de sunuyor.
 
Doğal Görünümlü, Renkli ve Işıltılı Yanaklar: Flormar Iconic Cheek Blush
Tüm cilt tonları ile uyumlu ve doğal görünümlü bir renk, sağlıklı bir ışıltı katan Flormar Iconic Cheek Blush likit allık, yapışkan hissi bırakmıyor, kolay kullanımlı ve ipeksi dokuya sahip. Bu yepyeni ürünün 3 renk alternatifinden dilediğini tercih edebilir, pompalıklı ambalajı ile pratik, hızlı ve  kusursuz bir allık görünümü yaratabilirsin.
 
Seyrek Kaşlara Elveda; Yeni Flormar Brow Micro Filler Pen
Hayalindeki kaşlara kavuşmak, daha dolgun, doğal ve sağlıklı bir görünüm yaratmak, bu etkiyi de gün boyu korumak istiyorsan yeni Flormar INSTAGLAMMERS koleksiyonundaki Flormar Brow Micro Filler Pen kaş kalemi tam sana göre… Tüm cilt tipleriyle uyumlu, doğal bitişli 3 farklı renk seçeneği sunan Flormar Brow Micro Filler Pen kaş kalemi, özel tasarım aplikatör ucu ile tek sürüşte kaşlarının arasındaki boşlukları ince ve doğal çizgilerle dolduruyor. Hızlı sabitlenen ürün, kaşları sabitliyor, gün boyu etkisini sürdürüyor, kusursuz ve doğal görünümlü bir kaş makyajına imza atıyor.
 
 
Flormar Big Kiss Lipstick With Collagen Dudakları Hem Renklendiriyor, Hem de Bakım Yapıyor!
6 renk seçeneğine sahip olan yeni Flormar Big Kiss Lipstick With Collagen rujlar; yılbaşının ışıltısına yakışan en trend tonlarla dudakları renklendirirken, kusursuz bir bakım özelliği de sunuyor. İçeriğindeki bitkisel kolajen desteğiyle, dudakları nemlendirip yumuşatarak pürüzsüz bir görünüm sağlayan Flormar Big Kiss Lipstick With Collagen ruj dudak çevresindeki kırışıklıkların ve çizgilerin gözle görülür şekilde azalmasına da yardımcı oluyor.
 
Anında Kusursuz ve Göz Alıcı Tırnaklar: Flormar Full Of Fun Press-On Nails
Kusursuz, trendy ve göz alıcı tırnaklara sahip olmak artık çok kolay! Saniyeler içinde tırnakların için aradığın mükemmel görünümleri oldukça kolay bir şekilde elde etmeni sağlayan yeni Flormar Full of Fun Press – On Nails takma tırnaklar, kendinden yapışkanlı formlü sayesinde ekstra yapışkan gerektirmiyor. Üç trendy alternatiften dilediğini seçeceğin Flormar Full of Fun Press – On Nails’i kullanman için yapmak gerekenler çok kolay; kendinden yapışkanlı bu ürünü tırnaklarının üstüne yerleştirdikten sonra hafifçe bastırman yeterli!

Yeni Flormar INSTAGLAMMERS koleksiyonuna tüm hijyen önlemlerinin alındığı Flormar mağazalarından ve www.flormar.com.tr adresinden ulaşabilirsin.
 
#FlormarInstaGlammers
 
www.flormar.com.tr
Instagram: @flormarturkiye
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI