Ana SayfaGüzellik“Flormar Sanal Makyaj” Deneyimine Rekor İlgi: 3 Haftada 1 Milyon Deneme!

“Flormar Sanal Makyaj” Deneyimine Rekor İlgi: 3 Haftada 1 Milyon Deneme!

Flormar’ın müşteri odaklı global vizyonu ile makyaj severlerin ihtiyaçlarına cevap veren, yaratıcı, eğlenceli ve güvenli alışveriş deneyimi sunan “Sanal Makyaj” uygulaması rekor kırıyor! Mart ayının başında yayına alınan, www.flormar.com.tr, Flormar mobil uygulaması, mağazalarda yer alan QR kodu okutarak ve Instagram (@flormarturkiye) hesabında yer alan filtre ikonuna tıklayarak giriş yapılan Flormar Sanal Makyaj uygulaması sadece 3 hafta içinde 1 milyon kullanıma ulaştı.
 
“Tek Tıkla Yüzlerce Rengi Güvenle Dene” sloganıyla, temassız ve güvenli bir makyaj deneyimi sunan Flormar Sanal Makyaj uygulamasında; ruj, oje, maskara, eyeliner, allık ürün kategorilerinin en sevilen ürünlerinden oluşan 400’den fazla dijitalleştirilmiş renk bulunuyor. 3 hafta boyunca toplam 38.000 kişiye, 1.265 saatlik sanal makyaj deneyimi yaşatan Flormar Sanal Makyaj uygulamasında, bir kişi en az 2 dakika boyunca uygulamada kalarak, ortalama 26 renk deniyor. Artırılmış gerçeklik teknolojisi ile Flormar Sanal Makyaj uygulamasında en çok denenen ilk 3 kategori sırasıyla, ruj, oje ve eyeliner olarak öne çıkıyor.
 
Pandemiyle ve dijitalleşmenin etkisiyle beraber değişen tüketim dinamiklerini, müşteri ihtiyaçlarını dikkate alan, renkli kozmetik pazarındaki 50 yılı aşkın tecrübesi ve inovasyona verdiği değerle de bu ihtiyaçları doğru analiz ederek, artırılmış gerçeklik konusundaki başarıları ile bilinen Türk teknoloji girişimi PulpoAR ile Flormar Sanal Makyaj uygulamasını hayata geçiren Flormar, güvenli – temassız makyaj deneyimini her gün daha da geliştirerek, Türkiye’den sonra dünya çapında varlık gösterdiği 110 ülkeye de ulaştırmak için çalışmalarına devam ediyor.
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI