Ana SayfaGündemFatma Girik kaza geçirdi

Fatma Girik kaza geçirdi

Yeşilçam`ın yıldız oyuncularından Fatma Girik kendi kullandığı otomobille kaza geçirdi. Girik hastanede tedavi gören hayat arkadaşı Memduh Ün’ü ziyarete giderken trafik kazası geçirdi. Ünlü sanatçı kazayı hafif yaralanmalarla atlattı.

Fatma Girik kazayı şu sözlerle anlattı:  "Memduh Bey’in yanına gidiyordum. Yolda belediyenin araçları bayrak asmak için yolu ikiye bölmüştü. Önümdeki araç aniden yavaşladı, ben de frene basarak yavaşladım. Ancak bu kez arkamdan hızla gelen kamyonet bana çarptı. Omzum, boynum, kolumda ağrılar var. Ama o kadar önemli değil. Zaten hastaneye gidiyordum, gidip hemen bir tedavi olmam gerek. Allah korudu, kimseye bir şey olmadı" dedi.

Diğer sürücülerle birlikte tutukları kaza tutanağını imzalayan Fatma Girik, her iki sürücüye de sarılarak geçmiş olsun diledi.

Sürücülerden Uğur Aydın Girik`e, "Kusura bakmayın Fatma hanım. Sizi gerçekten çok seviyoruz. Böyle tanışmak istemezdik, çok üzgünüz" dedi.

Fatma Girik de "Bazen kazalar kimsenin elinde olmayabiliyor, önemli olan cana gelmesin, kimse üzülmesin" karşılığını verdi.

 Fatma Girik, hasar oluşan otomobilin direksiyonun geçerek hastaneye gitti. Girik’in omzunda, boynunda ve kolunda hafif adale zedelenmeleri olduğu öğrenildi.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI