Ana SayfaModaFashion Week İstanbul'da Yer Alacak Tasarımcılar Açıklandı!

Fashion Week İstanbul’da Yer Alacak Tasarımcılar Açıklandı!

Yaratıcılığı ülke sınırlarının dışına taşıyan ve uluslararası moda takviminde yer alan Fashion Week Istanbul, bu yıl 12-15 Ekim tarihleri arasında moda severlerle buluşacak. Moda dünyasının önde gelen tasarımcılarını buluşturacak olan moda haftası kapsamında gösterilecek büyüleyici moda filmlerinde hem eşsiz tasarımlar hem de tasarımların yaratıcıları başrolde olacak.

 

12-15 Ekim tarihleri arasında tüm dijital platformlarda yaratıcı ve farklı içerikler eşliğinde gerçekleşecek Fashion Week Istanbul, hiç bitmesini istemeyeceğiniz bir deneyim sunacak. Moda haftası kapsamında koleksiyonlarını sergileyecek olan marka ve tasarımcılar tam 33 şovla karşımıza çıkacak. ARZU KAPROL, DB Berdan, CEREN OCAK, CİHAN NACAR, ÇİĞDEM AKIN, DILEK HANIF, DICE KAYEK, MUSEUM OF FINE CLOTHING, Emre Erdemoğlu, T.A.G.G, GOKHANYAVAS, LUG VON SIGA, HAKAAN YILDIRIM, HATİCE GÖKÇE, KARMA, MEHMET EMİROGLU, MEHTAP ELAIDI, meltem özbek, murat aytulum, NEDO by Nedret Taciroglu, nej, NİHAN PEKER, NIYAZI ERDOGAN, OZGUR MASUR İstanbul, özlem erkan, Özlem Kaya, RED BEARD by Tanju Babacan, SELEN AKYUZ, sudietuz, SBNM, TUĞBA ATASOY, Y PLUS by Yakup Biçer ve İstanbul Moda Akademisi New Gen projesi kapsamındaki genç tasarımcılar, modanın görsel sanatla buluştuğu kısa filmlerde koleksiyonlarını sergileyecekler.

 

Tüm dijital platformlarda yaratıcı, farklı içeriklerle karşımızda olmaya hazırlanan, Türk modasını ve sektörün yaratıcılarını tüm dünyaya taşıyacak olan Fashion Week Istanbul’un takvimi çok yakında açıklanacak. www.fashionweek.istanbul adresinden, resmi Instagram hesabı @fwistanbul’dan ve #fwistanbul hashtag’i üzerinden takip edilebilecek. 

 

İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği’nin (İHKİB) organizasyonuyla düzenlenen FWI; T.C. Ticaret Bakanlığı öncülüğünde Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) nezdinde kurulmuş olan Türkiye Tanıtım Grubu (TTG) tarafından desteklenmekte ve Moda Tasarımcıları Derneği (MTD) ile İstanbul Moda Akademisi (İMA) iş birliğinde yürütülmektedir.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI