Ana SayfaModaFahriye Evcen ve Burak Özçivit InStyle`da

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit InStyle`da

Çalıkuşu dizisinin halk tarafından uyumu onaylanmış partnerleri Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, nam-ı diğer Feride ve Kamuran birlikte rol aldıkları Aşk Sana Benzer filmiyle kimyalarının tuttuğunu bir kez daha kanıtladılar. Ekranda izlediğimiz güzel kadın&yakışıklı erkek kontenjanının ilk sırasında yer alan iki yıldız isim,  dokuz ay süren film çekimi esnasında başlayan ilişkilerini de tüm samimiyetleriyle anlattılar.

Nasıl bir aşıksın?
Burak: Aşkla ilgili klişe cümleler kuramıyorum çünkü çok derin bir şey aşk. Aşık olduğunda özün çıkıyor ortaya, gerçek seni görüyorsun. Ben de aşık olduğumda gerçek Burak’la karşılaşıyorum; önüme bir engel koymamı, ego yapmamı, bakışımı, duruşumu değiştirmem gerektirmiyor. O an her ne ise bir anda olup bitiyor. Zamansız, boyutsuz başka dünyadan bir şey aşk. Kesinlikle bu dünyadan değil, bizim de bu dünyada durmadan üzerine koymaya çalıştığımız şeyleri bir anda yıkıp geçen bir şey.

(Fahriye gala için hazırlanan kıyafet provasını bitirip yanımıza geliyor) Tam da aşktan bahsediyorduk… 
Burak: İyi ki geldin, aşkı konuşuyoruz da çok zor bu sorulara cevap vermek (gülüyor). Enteresan yani, mesela benim zaten genelde de heyecanlı ve telaşlı bir halim vardır. Aşık olduğumda bu durum artıyor, adeta kabıma sığmıyorum. Ben daha fazla anlatmayayım zaten bana hikaye yazdırıyor aşk, hikayelerimde yeterince anlatıyorum.

Fahriye: Bence de bir ilham kaynağı olduğu doğru. Ve başlı başına bir neşe kaynağı aslında aşık olma hali. Yaşattığı heyecan bence hiç bir duyguyla ölçülemez. Hayatta çok kez mutlu oluyoruz ama ilişkideki mutluluk huzur olarak da yansıyor hayatına bir yandan. Yaptığın şeylerden daha çok keyif alıyorsun.

İlk karşılaşmanızdan söz etsenize biraz? B: Biz, ilk olarak Tims’de Çalıkuşu dizisi için rol arkadaşı olarak karşılaştık. İlk karşılaşmamızda enerjimiz birbirine çok uydu. İlk adımımız öyle oldu ancak ilişkimiz film esnasında gelişti.

Birlikte en çok ne yapmaktan hoşlanırsınız?

Burak: Sinema veya evde film izlemek.
Fahriye: Ben de Burak’ın cevabına sakin bulduğumuz yerlerde yürüyüş yapmayı ekleyebilirim.

Sakin bulduğunuz yer var mı? Öyle yerler biliyorsanız bana da söyleyin lütfen.

Burak: Kolayı var, gece İstanbul çok güzel oluyor. Bir de boğazın üstü gayet sakin oluyor (gülüyoruz).

Röportajın geri kalanını okuyup Burak Özçivit ve Fahriye Evcen`in aşklarını yaşamak için InStyle Şubat sayınızı bayilerden istemeyi unutmayın!

Fahriye Evcen ile Burak Özçivit çekiminden fotoğraflar için fotogaleriye tıklayın!

Bu güzel çekimin kamera arkasını izlemek için buraya tıklayın.

Yazı: Buket Baydar
Fotoğraflar: Koray Parlak
Styling: Nazlı Kayran

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI