Ana SayfaGüzellikFahriye Evcen ile 3 Soruda Yaza Hazırlık

Fahriye Evcen ile 3 Soruda Yaza Hazırlık

Çarpıcı güzelliğiyle herkesi kendine hayran bırakan L’Oréal Paris’in güzellik elçisi Fahriye Evcen, geçtiğimiz aylarda göz kamaştırıcı parlaklıktaki saçlarının sırrını bizlerle paylaşmıştı: Elseve Mucizevi Yağ! Evcen, yazın da saçlarının her an parlak ve yumuşak olmasını Elseve Mucizevi Yağ ile açıklıyor ve saç bakımıyla ilgili yaz tüyoları veriyor.

1- Yaz aylarında saçlarınızı güneşin olumsuz etkilerinden nasıl koruyorsunuz?

Yaz mevsimini çok severim. Eskiden yaz aylarında, saçlarımı güneş ve deniz olumsuz etkilerinden korumak ve saçlarımın sağlıklı olması için nerdeyse iki katı uğraşırdım. Ama artık saçlarımın tek aşkı Mucizevi Yağ yazın da yanımda! Farklı farklı şekillerde kullanabildiğim Mucizevi Yağ, saçlarımın ihtiyacı olan tüm bakımı sağlıyor, saçlarımı yazın tüm zararlı etkilerine karşı koruyor. Bana da yazın tadını doyasıya çıkarmak kalıyor. 

2- Elseve Mucizevi Yağ’ın faydalarından ve nasıl kullanıldığından bahseder misiniz?

Kumsalda, denize girmeden önce birkaç damla kullandığımda saçlarımı besliyor ve yıpranmaya karşı koruyor. Güneşten sonra kullandığımda ise saçlarımı nemlendirerek kurumasını önlüyor. Yazın her anında, yumuşak ve parlak saçlara sahip olmamı sağladığı için vazgeçilmezim!

3- Elseve Mucizevi Yağ’ın en sevdiğiniz özelliği nedir?

Saçlarımda yarattığı tarifsiz yumuşaklık hissi ve tabii ki saçlarımda bıraktığı muhteşem çiçek kokusu…!

*Bu bir ilandır.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI