Ana SayfaTeknolojiFacebook Sohbete Yeni Özellik Geliyor

Facebook Sohbete Yeni Özellik Geliyor

Facebook tüm farklı uygulamalar üzerinde çalışan tüm yazılımcıları işinden etmeden rahat yüzü görmeyecek gibi duruyor. Her yeni satın alımıyla ve uygulamalarına getirdiği her yeni güncellemeyle başka bir uygulamanın yolunu kesen Facebook, şimdi de Skype gibi toplu video görüşmeleri sağlayan uygulamalara gözünü dikmiş gibi görünüyor. Zira şu sıralar geliştirilen yeni bir uygulama, grup olarak görüntülü görüşme yapmayı sağlıyor.
 
Bonfire ismine sahip olduğu söylenen uygulamanın görüntülü konferanslar yapmayı sağlayacağı belirtilse de uygulamanın tam detayları henüz bilinmiyor. Kaç kişiye kadar görüşme desteği sunulacağı, görüntülü görüşme dışında yazışma yapılıp yapılamayacağı gibi detaylar gün yüzüne çıkmış değil. Facebook’un şu sıralar uygulamayı çalışanlarına gösterdiği söyleniyor. Uygulamanın gelişim aşamasının da tüm hızıyla sürdüğü söylenenler arasında yer alıyor. Facebook yetkililerine ulaşıldığında ise yetkililer bu yeni uygulamayla ilgili olarak şu anda herhangi bir bilgi paylaşımı yapamayacaklarını dile getiriyor.
 
Facebook’un geliştirdiği uygulama Skype’ın haricinde Meerkat’ın kurucularının yeni geliştirdiği ve kısa sürede popülerlik kazanan uygulaması Houseparty’i de tehdit ediyor. Eğer bu uygulama görüntülü grup görüşmesi yapmayı sağlayan Houseparty’nin yaptığı her şeyi yapabilirse Bonfire’ın bu uygulamayı rahatlıkla geçeceği düşünülüyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI