Ana SayfaTeknolojiFacebook Messenger'da Para Transferi İmkanı

Facebook Messenger’da Para Transferi İmkanı

Londra tabanlı TransferWise tarafından hazırlanan bot yurt dışına para göndermeyi kolaylaştırıyor. TransferWise, Facebook Messenger üzerinden hizmet veren diğer botlar gibi çalışıyor. Tüm işlemleri sohbet ediyormuş gibi bir hava benimseyerek gerçekleştiriyor. Kullanıcıları yapılması gereken işlemlere yönlendiriyor. Böylece gereksiz birçok zahmetten kurtulmuş oluyorsunuz. 2011 yılında hizmet vermeye başlayan TransferWise temelde bankalardan daha az transfer ücreti almasıyla öne çıkıyor. Amerika’da 2015 yılında hizmet vermeye başlayan TransferWise artık kıtalar arası para transferi yapmayı da mümkün kılıyor. Böylece dünyanın en popüler sohbet uygulaması yardımıyla herkesin hızla kullanabileceği bir servise dönüşüyor.
 
Peki bu sistem nasıl çalışıyor?
Düşük masraflarla öne çıkan uygulama bunu alıştığımızdan biraz farklı bir sistemle sağlıyor. Gönderim yapmak istediğiniz zaman bulunduğunuz ülkede sizinle aynı miktarda para aktarımı gerçekleştiren başka bir işlemle eşleşiyorsunuz. Bu sayede iki işlem bir arada gerçekleşmiş oluyor. Dolayısıyla masraflar da diğer bankalara nazaran daha düşük kalıyor.
 
TransferWise şimdilik Amerika, İngiltere, Avrupa, Kanada ve Avustralya’ya para göndermeye olanak sunuyor. Firmanın hizmet alanının ilerleyen süreçlerde daha da genişlemesi bekleniyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI