Ana SayfaTeknolojiFacebook Messenger'a Yeni Özellik

Facebook Messenger’a Yeni Özellik

Facebook yetkililerinin yaptığı açıklamaya göre Messenger, kullanıcılarına hızlı mesajlaşma da hızlı bir arayüz ile hizmet verecek. Messenger uygulamasını daha kullanışlı hale getirmeyi planlayan Facebook, sosyal medyada önemli kozlarından biri olan Messenger’da yapacağı yeni güncelleme ile birlikte, tasarım ve işlevsellik konusunda önemli adımlar atacak.
 
Facebook Messenger öncelikle uygulamanın ana sayfası makyajlanacak. Bunun yanı sıra mesajlaşma uygulamasına yapacağı yenilikler, hem kullanım kolaylığı getiriyor olacak hem de uygulamaya farklı bir hava verecek. Uygulamanın altına yeni bir görev çubuğu ekleyen Facebook Messenger, böylece kullanıcılarının hızlı Arama, kamera tuşu, kişiler ve anında oyun seçeneklerini anında bulmalarını sağlayacak.


Ayrıca kullanıcıların kendi aralarında daha rahat mesajlaşmasını sağlanabilmesi için, aktif olan arkadaş listesinin özel olarak vurgulanacağı bir sekme de uygulamaya eklenecek. Facebook’tan yetkili David Marcus yenilikler hakkında, “Messenger’a çok önem veriyoruz önem veriyoruz, uygulamayı tüm kullanıcılarla ve işletmelerle bağlantı kurmak için vazgeçilemez bir iletişim merkezi haline getirmek için yeniden düzenleniyoruz” dedi.
 
Yeni ana ekran, Mesajlar, Etkin üyeler ve Gruplar için en üstte, üç yeni sekme içeriyor. Bununla birlikte, Snapchat’ın bir klon sürümü olan ‘Facebook Messenger Day’de ön plana çıkarılıyor. Yakın bir zaman içinde bu sekmelere bir de “Discover” yani keşfet sekmesi de eklenecek, bu sekmeyle kullanıcılar sosyal medyada kaçırdıkları bazı konulardan haberdar olabilecekler.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI