Ana SayfaTeknolojiFacebook Akıllı Televizyonlara Geliyor

Facebook Akıllı Televizyonlara Geliyor

Facebook’un Apple TV’ye ve akıllı televizyonlara bir uygulama geliştirildiğiyle ilgili bazı söylentiler ortaya çıkmıştı. Fakat Facebook’tan konuyla ilgili olarak herhangi bir açıklama gelmemişti. Nihayet Facebook beklenen açıklamayı yaptı ve böyle bir uygulamanın varlığını doğruladı.
 
Facebook’un duyurusuna göre bu uygulamayla birlikte arkadaşlarımızın ve beğendiğimiz sayfaların videolarını izlemek mümkün oluyor. Ayrıca son dönemde dünyada popüler hale gelen diğer videolar da izlenebiliyor. Kişinin beğenileine göre videolar öneriliyor ve böylece farklı videolar keşfetmek de mümkün hale geliyor. Beğenilen videolar tekrar izlemek üzere kaydedilebiliyor. Son olarak daha önce izlenen, Facebook’a yüklenen veya Facebook üzerinde paylaşılan videolara tekrar ulaşmanın da kolay olduğu belirtiliyor.
 
Uygulamanın Apple TV‘ye özel olarak kalmayacağını da belirtmek gerek. Amazon Fire TV ve Samsung’un akıllı televizyonlarda da Facebook uygulamasının kullanılacağı belirtiliyor. Bu duyuruyla birlikte ayrıca zaman tünelinde bazı yenilikler yapıldığı da açıklanmış durumda. Daha önce Facebook’ta gezinirken videolar sessiz bir şekilde açılıyor ve sesleri duyabilmek için videoya dokunmak gerekiyordu. Artık telefonun sesi açıksa videolar direkt olarak sesli şekilde oynatılmaya başlıyor. Ayrıca gelen güncellemeyle birlikte dikey videolar daha iyi bir şekilde ekrana sığdırılabiliyor ve ayrıca resim içinde resim özelliğiyle ekranın köşesinde video izlerken zaman tünelinde gezinmeye devam etmek mümkün oluyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI