Ana SayfaYaşamEylül Ayı Burç Yorumları

Eylül Ayı Burç Yorumları

Sert Eylül bize sonbaharın gelişini haber verecek. Yemeklere biraz daha fazla yağ, daha bol et gerekecek. Havaların değişimini vitamini bol sebzelerle şenlendireceğiz. Adını hiç duymadığımız endemik otlar, çiçekler aktardan mutfaklardaki kavanozlara taşınacak.

6 Eylül`de sıkı bir sofra hazırlamak, diyetten uzak kalmak lazım. Çikolatası bol, muzu alabildiğine, “seratonin”i yükseltecek tatlılar yapılmalı. Hatta tatlının her çeşidi serbest olmalı. Venüs durağanlaşacak ve bu ayrılık için can atmak anlamına geliyor. Ekimin ilk haftası bitene dek etkisini azaltarak sürdürecek. En riskli günler 5-6-7 Eylül. Aşk acısına hazır olunmalı. Zaten yalnızım diyorsanız para kaybına, sevdiklerinizle aranızın açılmasına her koşulda seratonin ihtiyacınızın artmasına hazırlanın.

Eylül`de bir Güneş birde Ay tutulması var. Güneş tutulmaları yenilik, Ay tutulmaları sonlanma getirir.

13 Eylül`de Başak burcunun 20.derecesinde meydana gelen Güneş tutulması yeni sağlık diyetleri, yepyeni sağlıklı yaşam kararları ve yeni işler, iş teklifleri getirecek. Hayatın her alanında sağlıklı kararlar almak, sağlıklı ilişkiler kurmak, sağlıklı bir iş yaşamı gibi ana temanın sağlık, yardımlaşma, olduğu harika bir evre. Fakat küçük bir uyarı: Plüton-Merkür arasındaki sert açı sözler ve yazılanların hayatınızı değiştirebileceğine, şeytanla tanışabileceğinize bir işaret. Kendi içinizdeki şeytanın aksini görebilirsiniz! Ne imzaladığınıza ve ne söylediğinize son derece dikkat edin. Sözler önem kazanıyor. Bunun dışında mükemmel bir Güneş tutulması. Plüton-Güneş üçgeni otoritelerden alacağınız desteği, kendinizi durduk yere çok güçlü hissetmeyi sağlayacağı için iradem yok diyorsanız o gün diyete başlayın ve mutlu, kararlı halinizi kaydedin. Özellikle Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar! Jüpiter’in etkisiyle aldığınız kiloları vermelisiniz. Güneş tutulmasının en şahane yanı Venüs-Uranüs arasındaki üçgen. Ani ve şaşırtıcı aşkları karşınıza çıkaracak. Ve bu olumlu açı eski sevgiliyi, eski bir okul arkadaşını, adresi, telefon numarası kaybedilen tanıdıkları yeniden karşınıza çıkaracak. Bir aşk veya ortaklık başlasın diye. Kader ağlarını “mutlu etmek” için örecek. Güneş tutulması 1 ay etkili. Yeni başlangıçlara davet edecek. Ve başladığınız her ne ise 1 yıl boyunca etkisini, yararını göreceksiniz.

Eylül’ün riskli tarihlerinden biri 17 Eylül. Şansı, genişlemeyi, çoğalmayı, yayılmayı yani kiloları ve zenginliği, duyguları doya doya yaşamayı mükemmel kan dolaşımını ve sağlıklı bir yaşamı simgeleyen JUPITER ile hayallerin, ilhamın, yaratıcılığın, egzotik yemeklerin ve açları doyurmanın simgesi NEPTUN sert açı yapacak. Bir hayali gerçekleştirirken başınıza gelecek talihsizlikler, şansınızı değerlendirirken yayacağınız hayal kırıklığı güne damgasını vuracak. Sadece bu kadar değil, 17 Eylülde birde Merkür evlilik ve ortaklık ile adaleti simgeleyen Terazi burcunda gerileyecek. İlişkilerin bozulması açısından duble bir etki. Sözlere ve yazılanlara bir kez daha dikkat! Bu arada eski eş bir şans daha isterse verin bence. Merkür gerilemesin etkisi tam olarak bittiğinde aklınızda soru işareti kalmamış olacak.

18 Eylül`de Satürn gezmek, görmek, eğitim almak, medya çalışmaları yapmak gibi konulara bir disiplin kazandırmaya başlıyor. Ölümün soğuk nefesini yani Akrep burcunu geride bırakırken kariyere hazırlanmanın önemini kavrayacağız.

25 Eylül`de Plüton uzun yıllardır yavaşça bir ileri iki geri yaptığı Oğlak burcunda durağanlaşacak. Kariyer ve liderlik savaşlarında bir dönüm noktası yaratır durağan gün. Kariyerinizi hangi konuda yaparsanız yapın, ister garson, ister gurme isterseniz işletmeci olun o gün koşulları zorlamayın ve kendinize zaman yaratın. Ekstra sınanacaksınız acizlik ve güç hakkında.

25 Eylül`de cesaret gezegeni Mars da Başak burcuna yerleşerek hem iddiacı bir tavrı hem de risk almayı sağlayacak. Eylül sonlarından itibaren 1 ay boyunca iş ve sağlık konusunda risk almayın. Acı bir yenilgi yaşanmasın.

Beklediğimiz gün 28 Eylül… Koç burcunun 4.derecesinde ay tutulacak. Ay tutulmaları bitiş ve final getirir. Bir liderin devrilmesi, hayatını kaybetmesi veya emekli olması gibi seçenekler yeni birine yer açar. Doğum haritanızda Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlak burcunun 4. derecesinde bir gezegen varsa dikkat! Tutulma nefesinizi daraltan bir ayrılık yaşatabilir. Güzel haber şu: Ay-Satürn arasındaki olumlu açı ateş gruplarının kalıcı ilişkiler kurmasına yardım edecek, hedefe ulaşmasını sağlayacak. Kötü haberse Merkür gerilemesi Ay tutulmasına karşı duracağı için yanlış anlamalar 2 kez çarpacak.

Acısıyla tatlısıyla yaşanacak Eylül de güneş tutulmasında sağlık kazanmanızı ve ay tutulmasında uzun süreli ilişkileri ve işleri hayatınıza davet etmenizi dilerim.

Detaylı Eylül 2015 burç yorumlarınız için fotogaleriye tıklayın!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI