Ana SayfaDekorasyonEvinizi Kitaplarla Süsleyin

Evinizi Kitaplarla Süsleyin

Dekorasyon denildiğinde akla milyonlarca fikir gelebilir. Bizim aklımıza da bu kez kitaplar geldi! 

Eğer hala, `kindle` gibi elektronik cihazlarla kitap okumayı değil de, elle tuttuğunuz kitabı okumaktan, gerekli yerleri çizmekten zevk alıyorsanız, evinizde çok sayıda kitabınız var demektir..  E peki bu kadar kitabı nasıl saklayabiliriz? Tabii evinizde kütüphaneniz vardır; fakat bu kütüphaneler genellikle evin görülmeyen bir köşesinde kalıyor.. Bu kütüphaneleri biraz daha büyütüp veya modernleştirip salonunuza taşımaya ne dersiniz? 

Aslına bakarsanız önemli olan boyut da değil. Ufak, zevkli bir raf ile evinize çok farklı bir hava katabilirsiniz. Hatta kitaplarınızı renklerine göre ayırıp raflara o şekilde sıralarsanız, çok daha zevkli bir görüntü ortaya çıkacaktır. Bakınız yanda örneğini görebilirsiniz!  

Mekanı salon diye sınırlandırmak da istemeyiz tabii.. Yatak odanızda, çalışma odanızda veya ofisinizde de bu tarz bir kitaplık oluşturmanız mümkün.. Önemli olan tek şey sizin zevkiniz! O çok değerli kitaplarınızı eskimiş bir kitaplığa yerleştirmektense, evinize hoşluk katacak, zevkli bir kitaplığa yerleştirmek sizin için de hoş bir his olacaktır. Böylelikle yeni kitap almaktan da çekinmenize gerek kalmayacak! 

Fotogalerimizi inceleyin, bakalım önerilerimizden ilham alabilecek misiniz?

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI