Ana SayfaYaşamEvcil Hayvan Ekosisteminin İlk Online Zirvesi 19-28 Mart'ta

Evcil Hayvan Ekosisteminin İlk Online Zirvesi 19-28 Mart’ta

Bu yıl birincisi düzenlenen Pet Summit Turkey, evcil hayvan sektöründe faaliyet gösteren firmaların, sivil toplum kuruluşlarının ve meslek profesyonellerinin ürün ve hizmetlerini, hayvan sahipleri ve ekosistemin içindeki tüm bileşenlerle buluşturmak üzere 19-28 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek.
  
Dünyanın her yerinden kullanıcılara açık ve program kullanmaksızın her tarayıcı üzerinden online olarak ziyaret edilebilecek olan etkinlikte katılımcılar fuara, panellere ve konferanslara ulaşma imkanı sağlayacaklar. Evcil hayvan sahipleri, hem katılımcı firmaların ürünlerini inceleyerek PST21’e özel indirim imkanlarından faydalanacak hem de Türkiye’nin en önemli üniversitelerinin akademisyenleri tarafından yapılacak sunumlarla  hayvan sağlığı, bakımı, beslenmesi gibi konularda bilgilenecek.
 
Sanatçı ve yazarlar da zirvede
Hayvan Hakları Yasası ve yerel yönetimlerin uygulamalarının da  masaya yatırılacağı zirve,  hayvan hakları hususunda hassasiyete sahip sanatçı ve yazarların kendi alanlarında yapacağı söyleşilerle renklenecek. Zirvede, tamamen kullanıcılar tarafından belirlenecek olan evcil hayvan markalarının en iyilerinin seçileceği bir ödül töreni de olacak. Etkinliğin detaylarını  https://petsummit.iventyo.com/ web sitesinden inceleyebilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI