Ana SayfaModaEvans sezonu açtı

Evans sezonu açtı

İngiltere’nin önde gelen büyük beden moda markalarından olan Evans, podyumlarda karşınıza çıkan sezonun en trendy parçalarını ilkbahar-yaz kokoleksiyona yansıtıyor. Büyük beden ve kalıplarla, 42 beden ve üzeri bayanları düşünerek koleksiyonunu hazırlanıyor. Koleksiyonda farklı temalar kullanılmış… İşte temalar ve özellikleri: 

Tatlı romantik: 2010 İlkbahar-Yaz koleksiyonunda Evans, özel kalıplarına romantik ve feminen çizgileri yansıtıyor. Pudra tonlarında uçuşan şifonlar, hem vintage hem de romantik havayı verirken, çiçekli ve işlemeli baskılar feminen duruşu sağlıyor. Koleksiyonda yer alan tulumlar, ipek saten ceketler ve uçuşan elbiselerle, gün boyu şık görünmek mümkün oluyor.  

Askeri detaylar: Yıpratılmış, kesik ve payet işlemelerin olduğu jean pantolonlar koleksiyonda iddialı duruyor ve askeri ceketler koleksiyonun anahtar parçaları olarak karşımıza çıkıyor. Yeni sezonda, Evans koleksiyonu, gün boyu giyilebilecek geniş bir renk paletine hakim. Mavi, haki ve petrol, siyahla birlikte kullanılarak, bu seksi askeri trende rock esintisi veriyor. 

Denizci etkisi:Gece mavisi ve gri tonların geleneksel çizgilerden, daha zarif dokunuşlara uzandığı denizci temasında, French Riviera ilham kaynağı olmuş. Çarpıcı elbiselerden şortlara, şık hırkalardan ceketlere, koleksiyon tamamen göz kamaştırıyor. 

Etnik dokunuş: Gösterişli, uzun, fırfırlı elbiseler, etnik desenlerle, 2010 İlkbahar-Yaz koleksiyonunda farklı bir etki yaratıyor. Bu elbiseler, leopar desenli aksesuarlar ve gladyatör sandaletlerle kombinleniyor.  Alternatif olarak rahat safari tarzı yaratmak için de, tunik gömlekler, yıpratılmış ceketler ve kaşkorseler tercih edilebiliyor. 

Vee aksesuarlar… Evans koleksiyonunda aksesuarlar da unutulmamış. Antik çiçek desenlerinden, canlı renk patlamalarına, yumuşak pastel tonlara uzanan geniş bir aksesuar grubu Evans İlkbahar-Yaz koleksiyonunu tamamlıyor. Çantalar, kemerler, ayakkabılar ve takılardan oluşan geniş bir aksesuar paleti içinden seçiminizi yapabilirsiniz

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI