Ana SayfaYaşamEurovision`a `Yüksek Sadakat` katılıyor

Eurovision`a `Yüksek Sadakat` katılıyor

2010 yılında düzenlenen Eurovision yarışmasında birinci olan Almanya bu sene yarışmaya ev sahipliği yapıyor. Geçtiğimiz yıllarda Türkiye`yi Hadise, Manga, Kenan Doğulu ve Sertap Erener gibi isimlerin temsil ettiği Eurovision`a geçen yıl alınan ikincilikten sonra, bu yıl da bir rock grubun katılmasına karar verildi. Yılbaşı akşamı TRT özel programında, Yüksek Sadakat`ın adını resmi olarak açıkladı. Komitenin kendilerini seçmesinden memnun olduğunu belirten grup `bizim için de süpriz oldu, daha parçamız belli bile değil` dedi.

15 gün sonra albüm çıkarmayı planlayan grubun, yarışmaya katılıcaklarını 30 Aralık`ta öğrendikten sonra albüm çıkış tarihini de erteledi. Almanya^nın Düsseldorf kentinde düzenlenecek 2011 Eurovision şarkı yarışmasının yarı finalleri 10 ve 12 Mayıs`ta yapıldıktan sonra büyük final 14 Mayıs`ta gerçekleşecek. Grup bu nedenle 20 gün içerisinde yarışma için 3 yeni şarkı hazırlıyacak ve daha sonra bunların arasından bir tanesi seçilecek ama şarkının büyük bir ihtimalle ingilizce olması bekleniyor.

1997`de Kutlu Özmakinacı tarafından temeli atılan Yüksek Sadakat grubunun vokalinde Kenan Vural, gitarda Serkan Özgen, basta Kutlu Özmakinacı, tuşlu çalgılarda Uğur Onatkut ve davulda Alpay Şalt bulunuyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI