Ana SayfaAnne ve ÇocukEuropean Star Award’dan Titanic Deluxe Golf Belek Aquapark’ına Ödül

European Star Award’dan Titanic Deluxe Golf Belek Aquapark’ına Ödül

Titanic Deluxe Golf Belek, bir yeniliğe daha imza atarak dünyanın ilk rift kaydırağını misafirlerinin beğenisine sunmuştu. Bu yaz misafirlerinin doyasıya eğlendiği doğa ile iç içe ve nehir manzaralı 15.000 m²’lik bir alanı kaplayan su parkında 3 kule ve 9 adet yetişkin kaydırağı ve çeşitli interaktif oyuncaklardan oluşan çocuk havuzu bulunuyor.
Dünyaca ünlü aquapark tasarımcısı Polin Waterparks’ın tasarladığı aquaparkın rift özelliği taşıyan yetişkinler için tasarlanan 10,8 metre yüksekliğindeki kaydırağından tek ya da iki kişilik botlar ile kayılıyor.  Estetik tasarımının yanı sıra sağladığı kayma deneyimi açısından da özgün bir yapıya sahip olan kaydırakta botla standart başlayan kayma deneyimi iki yönde dinamik hareketler ile büyük bir drop ve sonrasındaki salınım hareketiyle devam ediyor ve kayma yönüne dik olan çıkış ile sonlanıyor.
Titanic Deluxe Golf Belek’in bu heyecan verici, adrenalin dolu aquaparkının lansmanı Orlando, Florida da gerçekleştirilmişti. Avrupa Tematik Parklar ve Aquaparklar Fuarı bünyesinde organize edilen EUROPEAN STAR AWARD’da da Avrupa’nın en iyi yeni aquaparkı ödülü almaya hak kazandı.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI