Ana SayfaGüzellikEstetikte 2021'in Trendi "Doğallık" Olacak

Estetikte 2021’in Trendi “Doğallık” Olacak

Her yeni yılda yeni bir yaş alıyoruz. Sağlıklı ve doğal yaş almanın sırrı cildimize iyi bakmaktan geçiyor. Gelişen teknolojiler ve estetik yenilikler cildimizi sağlıklı ve canlı tutmak için bize pek çok alternatif sunuyor. Medikal Estetik Doktoru Dilay Demiryontar 2021’de estetik ve güzellikte bizi nelerin beklediğini ve yeni trendlerin neler olacağını anlattı.

Mezoterapi’nin önemi 2021’de daha da artacak

2021’e girerken doğal görünüm isteği giderek artıyor. Abartılı estetik uygulamalar artık çok eskilerde kaldı. Cildin parlak ve sağlıklı görünümü ön planda. Haliyle bunu sağlayan uygulamalardan biri olan mezoterapi uygulaması 2021’de de en önde gelen tedavi yöntemi olacak. Mezoterapi sağlıklı cildi korur ve hasar görmüş cildi onarıp yenileyerek cildi genç tutar. Aynı zamanda dolgu gibi diğer tedaviler için önemli bir altyapı oluşturur.
 
Cilde canlılık veren uygulamalar ön planda olacak…
Her zaman cildin sağlıklı görünümünün en önemli unsur olduğunu dile getiriyoruz. Bunun için farklı mezoterapi içerikleri mevcut. Bunlardan birisi son zamanlarda dikkat çeken hem hekim hem de hasta için memnuniyet oranı yüksek olan DNA Işıltısı. Uygulama içeriğindeki polinükleotitler sayesinde kolajeni arttırarak deri elastikiyetini geri kazandırır ve güçlü lifting etkisi gösterir, son dönemde sıkça tercih edilmesinin sebebi de budur. 3 – 4 seans uygulanmasıyla ciltteki yaşlanma etkilerini doğal yollarla tersine çevirerek cildin daha genç, sıkı, pürüzsüz ve ışıltılı görünmesini sağlar. Bunun yanısıra DNA Işıltısı,yüksek miktarda suya bağlanma yeteneği sayesinde ciltte azalan nemi dokulara geri kazandırır. Böylece cilt daha yumuşak ve parlak bir görünüme kavuşur.
 
Dolguda “küçük dokunuş” devri…
Son yıllarda dolgu tedavilerinde bakış açımız değişti, küçük dokunuşlarla doğal görünümü kaybetmeden yapılan teknikler ön planda. Bu senenin en çok tercih edilen dolgu uygulaması çene ve şakak dolgusuydu. Çünkü bu alanlar yüzde altın oranı sağlayan en önemli bölgeler. 2021’de de bu talep  devam edecek gibi görünüyor.
Dudak dolgusu her dönem ilgi görüyor ancak daha soft dolgu maddeleri ile yapılan doğal görünümlü dolgun dudaklar ön planda olacak. 
Yine yeni teknikler ile yapılan burun dolgusu 2021’de daha da yaygınlaşacak.
 
Yorgun ifadeyi gidermek de çok önemli….
 
Yorgun ifade en çok göz çevresindeki problemlerden  kaynaklanıyor. Çoğu zaman ilk tercih göz altı dolgu uygulaması oluyor. Ama benim tercihim önce mezoterapi ile göz altı dokusunun yapılandırılması. Göz altının morluk, kırışıklık ve torbalanmalarını spesifik ürünler ile tedavi etmek, sonrasında gerekir ise dolgu uygulaması yapmak benim tedavi tercihim. Light Eyes Ultra bu konuda çok başarılı bir mezoterapi kokteyli. İçeriğindeki etken maddelerin sinerjik çalışması ile birlikte, göz çevresi anti-aging için ihtiyaç duyulan her şeyi sunmakta. Kan dolaşımını ve drenajı artırarak göz altı morluklarını giderirken, nemlendirici ve kırışıklık giderici etkisi sayesinde dolgun ve pürüzsüz bir cilde kavuşabiliyorsunuz. Ve son olarak Light Eyes Ultra antioksidan etkisi sayesinde de daha sağlıklı ve parlayan bir göz çevresi oluşturuyor. Bu tedavilerle hem daha dinç hem de daha genç bir görüntüye kavuşmanız mümkün.
 
Yeni yıl, cildimiz için yeni bir sayfa açma zamanı…
En başta da söylediğimiz gibi estetik ve güzellikte yeni teknolojiler ve gelişmeler ne kadar artarsa artsın bu uygulamalara daha az ihtiyaç duyma açısından cildimizi korumamız güzelliğimiz için en kilit nokta.
Bakımlı ve sağlıklı ciltler yeni yılda da güzel yaş alma ve özgüveni beraberinde getirecektir.
 
 
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI