Ana SayfaYaşamEşsiz Bir Tasarruf Anlayışıyla Tanışın: Kuponsa

Eşsiz Bir Tasarruf Anlayışıyla Tanışın: Kuponsa

Kuponsa, tasarruf odaklı yepyeni bir mobil uygulama. Otel, Restoran & Kafe, Spa & Güzellik, Aktivite & Eğlence olmak üzerine 4 farklı kategoride 1 alana 1 bedava teklifleri sunuyor. Her üye işletmede yıl boyunca istediğiniz zaman kullanabileceğiniz 4’er kuponunuz oluyor. Bu kuponlarla, aldığınız bir ürün ya da hizmetin yanında ikincisini ücretsiz alıyorsunuz.
Uygulama, kuponlar üzerine olunca farklı dillerde de kolayca anlaşılacak ve söylenebilecek şekilde Kuponsa kelimesi türetilmiş ve isim olarak seçilmiş.  Türkiye’de kupon denince eskiden gazetelerin verdiği kuponlar akla gelirken Kuponsa, bu algıyı da değiştirmeyi, dünyanın birçok ülkesinde olduğu gibi çok çeşitli amaçlar için kullanılabileceğini göstermeyi hedefliyor. Bu kupon, başka kupon..
Kuponsa yapısı itibariyle fırsat siteleriyle karıştırılabiliyor. Ama onlardan önemli farklarla sıyrılıyor. Öncelikle indirim değil, bir ürün ya da hizmet aldığınızda bir ücretsiz ürün ya da hizmet veriyorlar. Sadece en iyi işletmelerle çalışmaya özen gösteriyorlar. Kullanıcılarına, uygulamada gördükleri fotoğraf ve teklif bilgilerinin gerçekliğinin garantisini veriyor ve işletmelerde birinci sınıf müşteri muamelesi göreceklerini söylüyorlar. Üstelik Türkiye’de ilk defa yapılan bir modelle, tüm teklifleri yıllık üyelik paketleri alarak kullanabileceğiniz nitelikli bir uygulama üzerinden sunuyorlar. Böylece istediğiniz zaman istediğiniz kuponu kullanabiliyorsunuz. Haritası sayesinde bulunduğunuz noktaya en yakın üye işletmeleri görüp ona göre seçim yapmanız mümkün.
 
Kuponsa Nasıl Kullanılır?
Uygulama App Store ve Google Play’den ücretsiz olarak indirilebiliyor. Kayıt olduktan sonra 14 günlük ücretsiz deneme süresini hemen kullanmaya başlayabiliyorsunuz. Deneme süresi boyunca üye restoran ve kafelerde 2 kuponunuz oluyor, seçtiğiniz teklife göre ister ana yemek, ister tatlı, ister kahveden 2 alıp 1 ödüyorsunuz. Bunun için hesabı istemeden önce uygulama üzerinden kuponunuzu kullanmanız yeterli.
Uygulamanın kullanımı çok basit. Kuponsa üyesi bir mekana gittiğinizde uygulamada kullanmak istediğimiz kupona tıklıyorsunuz ve önceden belirlediğiniz pin kodunuzu giriyorsunuz. Ardından işletme yetkilisine telefonunuzu uzatıyosunuz, işletme de kendi pin kodunu giriyor. Hesaptan ücretsiz aldığınız ürünün fiyatı düşülüyor.
Yıllık üyelik paketlerinden birini satın alarak diğer kategorilere erişim sağlayabilirsiniz. Böylece örneğin, üye otellerde kaldığımız bir gecenin ardından kalacağımız ikinci geceyi, ya da bir spa’da alacağınız 2 masajı ücretsiz alabilirsiniz. Uygulama, kuponlarınızı kullandıkça ne kadar tasarruf ettiğinizi de “Tasarruflar” bölümünde gösteriyor. Buradan ne zaman, nerede kullandığınızın detaylarınıza erişiyorsunuz.
Kuponsa uygulamasının geçerli olduğu işletmeleri internet sitesi üzerinden ya da uygulamadan inceleyebiliyorsunuz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI