Ana SayfaYaşamEsra Üner La Vie Sergisi

Esra Üner La Vie Sergisi

`Aşk, keşfetmek, üremek,sevmek ve yaşamak… Bu duyguları içinde özümseyerek üretmek… İşte bu bir sihir`

diyor ressam Esra Üner, resimlerinde de bunu yakalamaya çalışıyor. Yeni sergisinde de bu üretim sürecini bizlerle paylaşıyor.

Resimlerinde hayatı sorgulayan, düşünmeye iten ve öze dönmeyi vurgulayan Esra Üner “La Vie-Yaşamak” adlı sergisinde de ilhamını insandan alıyor. Doğum ve ölüm arasında geçen yaşam sürecinin çok kısa ve çok önemli olduğunu düşünen Üner, bu sefer insanın doğumundan öncesine, anne karnına ilk düşüşüne doğru yol alıyor. İnsanın var oluş macerası başlamadan öncesine giderek hayatın özündeki saflığı arıyor.

Üner`in yaşamak anlamına gelen “La Vie” adlı sergisindeki resimlerinde göze çarpan canlı renkler ,ışıklar yaşamım çoşkusunu ,neşeyi, ümidi,var oluşu,mucizelerin varlığını anlatıyor bize. Üner,  hayatta mutlu olmak için öze dönmenin ,içsel gelişimimizin, yaşamı dolu dolu yaşamamız gerektiğinin önemine dikkat çekiyor  Esra Üner, bu sergisinde de ona özgü doku tekniği ve renkleri kullanış biçimi ile de kişiselliğini koruyor.

Bir çok kişisel  sergisi ve gurup sergileri olan Esra Üner ikinci kez katıldığı Art Bosphorus Çağdaş Sanat Fuarı’nda sergilediği eserleri ile  insanların yüreğine ulaşmanın yolunu arıyor.

Sergiyi 28 Nisan – 1 Mayıs 2011 tarihleri arasında Fulya Fuar ve Kongre Merkezi’nde görebilirsiniz.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI