Ana SayfaYaşamEskişehir`de Neşeli Pazarlar Konserleri

Eskişehir`de Neşeli Pazarlar Konserleri

ENKA Kültür Sanat’ın, veliler ve çocuklar için düzenlediği “Neşeli Pazarlar Konserleri”nin ilkinde; Anadolu’nun parlayan yıldızı Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası, dinleyicilere klasik müzikle dolu keyifli bir Pazar yaşattı!

Çocuklar Mozart`ı tanıdı

Mozart’ın önemli eserlerinin sergilendiği konser; 28 Kasım 2010, Pazar günü ENKA İbrahim Betil Oditoryumu’nda gerçekleşti.

Ülkemizin en genç fakat en hızlı gelişim gösteren sanat kurumlarının başında gelen Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası; İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası ve İstanbul Maltepe Belediyesi Senfoni Orkestrası birinci şefi Naci Özgüç yönetiminde ENKA izleyicilerine özel bir konser verdi. Çocuklara Mozart’ı tanıtmak amacıyla, Mozart’ın 40. Senfonisi’nin birinci bölümü ile piyano konçertosunun sunulduğu konserde; yaptığı çalışmalar ve yer aldığı projelerle dünya çapında bir sanatçı olan, “Olağanüstü Başarılı Kadınlar” ödülüne sahip Benal Tanrısever Şimşek solist olarak sahne aldı.

ENKA Kültür Sanat tarafından düzenlenmeye başlanan “Neşeli Pazarlar Konserleri”; velileri ve çocukları klasik müzikle buluşturarak çocuklara klasik müzik sevgisi ve zevkini aşılamayı amaçlıyor.

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI