Ana SayfaYaşamEski Eşim Nikah Şahidim

Eski Eşim Nikah Şahidim

Bugüne kadarki reality programlarından çok farklı bir içeriğe sahip olan format aslında tek bir soru üzerine kurulu… Eski eşinizin nikah şahidi olur musunuz?

Bu zor soru için 7 boşanmış çiftin katıldığı yarışma programında hem yeni bir hayat arkadaşı hem de 500.000 dolarlık büyük ödül için yarışmacılar büyük bir rekabet içine girecek. 7 / 24 kameralarla izlenen evde yaşayacak bu 14 kişi, kendi eski eşi hariç olmak üzere yeni bir eş arayacak. Ancak onu çok iyi tanıyan eski eşinin kıskançlığı, tüm sırlarını açığa çıkarması, özel hayatıyla ilgili detayları, evlilik dönemindeki davranışlarını açıklaması gibi riskleri de göze alacak. Belki de eski eşler birbirlerine kıskançlıktan iftiralar bile atıp yeni flörtüyle aralarını açmaya çalışacaklar. SMS oylamasıyla elemelerin gerçekleştiği ve yakın aile üyelerinin de içinde olduğu bir jüri tarafından değerlendirilen adaylar aynı zamanda geçmişleriyle de yüzleşecek. 13 hafta süren bu çekişmeden sonra hala yarışmaya devam edebilen ve evlenmeye karar veren çiftin şahitleri ise eski eşleri olacak. Yalan söyleme, kendini farklı göstermeye çalışma gibi hiçbir oyunu barındırmayan aksine entrika ve tüm gerçeklerin açıklanma riski taşıyan format tüm ülkelerin kanallarından büyük ilgi gördü. Yayınlamak için Global Agency ile anlaşan kanallar yarışma öncesi büyük hazırlıklar yapmayı planlıyor.

İlk yayınlayacak ülke olan Ukrayna’da hazırlıklar son hızıyla sürüyor. Devamında Brezilya, Hindistan ve Fransa’da başlayacak yarışmanın 2011 yılında en az 6 ülkede yayınlanması planlanıyor. Konu ile ilgili olarak İzzet Pinto ‘ Biz Global Agency olarak her zaman farklı ve ses getirecek projelerle sektörde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Zaten başarılı gidişatımızı da bu tarz projelere borçluyuz. İlk olarak ‘Gelinim Olur musun?’u büyük bir başarı ile 23 ülkeye satarak yayınlanmasını sağlamamız bizi marka değeri olan bir şirket haline getirdi. Devamında gelen projelerle bunu destekledik. Ancak benim en güvendiğim ve tüm dünyada fenomen olacağını düşündüğüm proje olan ‘Eski Eşim Nikah Şahidim’ için çalışmalarımıza son sürat devam ediyoruz. İlk olarak Ukrayna’da yayınlanacak proje daha yayınlanmadan dünya piyasasında büyük ses getirdi. Global Agency olarak önümüzdeki 3 yıl içinde yaklaşık 40 ülkede yayınlanmasını hedefliyoruz. Dünyada yaklaşık 200 milyon dolarlık bir iş ve reklam hacmi yaratacak proje sayesinde sektörde de büyük bir hareketlenme bekliyoruz. Türkiye’deki kanalların henüz cesaret etmediği yarışma eğer burada yayınlanırsa ‘Gelinim Olur musun’dan daha çok ses getireceğini düşünüyorum.’ dedi ve her zaman farklı projelere imza atacaklarını sözlerine ekledi.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI