Ana SayfaSağlıkErkekler Sekste Ne İstemez?

Erkekler Sekste Ne İstemez?

Illicit Encounters tarafından, 2000 kadın ve erkeğin katılımıyla yapılan ankette erkeklerin kadınlar konusunda şikayetçi oldukları 10 seks maddesini sizlere sunuyoruz!

1. Seksi başlatmamaları

İlk madde oldukça ilginç. Söz konusu seks olduğunda erkeklerin en büyük isteği seksi kadınların da başlatabilmesi! Sadece kadınlar değil, erkekler de arzulandıklarını ve kendileriyle birlikte olunması için çıldırıldığını görmek istiyorlar.

2. Sürekli karanlıkta seks yapmak istemeleri

Erkekler dokundukları bedeni görmeyi de istiyorlar. Ancak kadınlar karanlıkta kendilerini daha güvende hissedebiliyor.

3. Orgazm taklidi yapmaları

Gerçek şu ki herhangi bir konuda kandırılmayı hiç kimse istemez. Sekste de sadece bir erkeğin egosunu tatmin etmek için orgazm taklidi yapma gereği duymamanız en iyisi olacaktır.

4. Çok fazla konuşmaları

Seks esnasında fazla konuşup hatta konudan konuya atlayıp büyüyü bozmanız erkeklerin hiç de hoşuna gitmiyor.

5. Yeni bir şey denemek istememeleri

Seks için kadınların en önem verdiği konu kesinlikle güven. Bu nedenle yeni pozisyonlar ya da mekanlar kadınlara kendilerini güvenli bölgeden çıkmış gibi hissettirebiliyor. Ancak erkekler bu durumdan biraz şikayetçi.

6. Daha önceki birlikteliklerden deneyimler anlatmaları

Hadi ama! Bunu gerçekten yapmamalısınız. Sadece seks esnasında değil; duygusal olarak da eski ilişkilerden bahsedilmemesi, kıyas yapılmaması kuralını kendinize sık sık hatırlatın.

7. Seks hakkında aşırı düşünmeleri

Sevişeceğiniz mekan, ön sevişme detayları, ellerinizin nerede duracağı vs. gibi detayları çok fazla düşünmeniz erkekler için zaman kaybı. Onlara ayak uydurun: Sadece anın ve zevkin tadını çıkarın!

8. Çekingen olmaları

Çekingen tavırlar erkekleri ne yazık ki seksten soğutabiliyor.

9. Erkekleri her daim sekse hazır sanmaları

Biz kadınlar gibi erkekler de her an enerjik ve odaklanmış olmayabilirler. Onların da yorgun ve kafalarının yoğun olduğu anlar olacaktır. Bu nedenle seksi reddetmelerini kişisel algılamanız onları da üzüyor. Her an sekse hazır olmadıklarını kabullenmeniz en iyisi.

10. Görünüşleri hakkında fazla endişelenmeleri

Kadınlara Göre Erkeklerin Yaptığı 10 Seks Hatası” içeriğimizde erkeklerin hatalarından söz etmiştik. 7. maddede kadınlar vücutlarının eleştirilmesinden yakınıyordu. Şu kadarını söyleyelim ki, erkekler bunu yapmasalardı bu 10. madde de olmazdı 🙂

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI