Ana SayfaModaERDEM ve H&M'den Harika İş Birliği

ERDEM ve H&M’den Harika İş Birliği

Tasarımcı Erdem Moralıoğlu modanın en romantik kreatörlerinden biri; zarif bir biçimde ustalıkla işlenmiş parçaları, güzelliğin gücünü tarihsel referansları ve kişisel öyküleri araştırarak kutluyor. Elbiseleri kırmızı halıda oldukça rağbet görüyor ve Emma Stone, Ruth Negga, Keira Knightley ve Nicole Kidman gibi yıldızlar bunları severek giyiyor. ERDEM MORALIOĞLU x H&M ünlü feminen kadın giysilerinden, bir aksesuar serisinden ve ilk kez, erkeklere özel bir koleksiyondan oluşan komple bir gardırobu içerecek. 

          

Erdem bu iş birliği için “H&M ile iş birliği yapacak olmaktan ve daha önce hiç yapmadığım bir erkek giyim koleksiyonu dâhil olmak üzere çalışmalarımı tamamen farklı bir ölçekte keşfedecek olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Çağımızın en önemli hikâye anlatıcılarından biri olan Baz Luhrmann ile çalışmak da çok heyecan verici” dedi.

H&M’in Kreatif Danışmanı Ann-Sofie Johansson; “Şu andan itibaren Erdem ile gerçekleştirdiğimiz iş birliğimizi konuşmaya başlamış bulunuyoruz, vizyonundan çok etkilendim. ERDEM x H&M için güzellik, zarafet ve zengin ayrıntılarla dolu büyüleyici bir dünya yarattı. Bunlar sonsuza dek giymek isteyeceğiniz özel parçalar” dedi.
 

ERDEM MORALIOĞLU x H&M belirli mağazalarda ve internette 2 Kasım’da satışa sunulacak.

Bu fotoğraflar da H&M’in ERDEM koleksiyonundan yayınladığı ilk görseller.

 

Presenting @erdem’s first-ever menswear collection! #ERDEMxHM @neelsvisser @hm_man

H&M (@hm)’in paylaştığı bir gönderi ()

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI