Ana SayfaGüzellikEnzim Temelli Cilt Bakımının 4 Faydası

Enzim Temelli Cilt Bakımının 4 Faydası

Enzim peelingler, cildin üst yüzeyini soyarak yeniler ve derinlemesine bir temizlik sağlar. Böylece cildi, en üst katmanında oluşan ölü derilerden arındırır ve sağlıklı bir tabakanın oluşmasına önayak olur. Bu uygulama, çoğunlukla cildinde leke problemleri yaşayanların çok sevdiği bir yöntem olarak karşımıza çıkar. Kırışıklık problemlerinde de etkili bir yol olduğu bilinmektedir. Ancak enzim peelinglerin güçlü bileşenlerden oluştuğunu unutmamak gerek. Bu nedenle düzenli olarak uygulamaya başlamadan önce cildinizde herhangi bir reaksiyon yaratıp yaratmadığını incelemenizi, dermatoloğunuza danışmanızı ve bu konuda detaylı bir araştırma yapmanızı tavsiye ederiz. Eğer araştırmalarınız sonucu bu uygulamanın size uygun olduğunu düşünüyorsanız gelin, birlikte enzim türlerine ve faydalarına bir göz atalım!

Yaşlanma Karşıtı Etki Gösterir

Papaya Enzimi 

Cilt bakımında en çok kullanılan enzim olan papaya mayası, ölü deriden arındırma ve iltihap önleme özelliğine sahiptir. Düzenli kullanımda cilt tonunu eşitler ve cildin elastikiyetini artırarak yaşlanma belirtilerinin önüne geçmeye yardımcı olur.

Balkabağı Enzimi

Ölü deriden arındırma özelliğine ek olarak, içerisinde yer alan A vitamini sayesinde yaşlanma karşıtı güçlü bir etki gösterir.

Cilt Yumuşaklığını Artırır

Yaban Mersini Enzimi

İçeriğindeki vitamin cildi besler, parlamasına ve yumuşaklık kazanmasına neden olur.

Gözenekleri Derinlemesine Temizler

Kiraz Enzimi

Gözenekleri temizler, sıkılaştırır ve sivilce oluşumunu engeller. Aynı zamanda cilt üzerinde oluşan sarkmaları engelleyip, cildinize pürüzsüzlük kazandırır.

Nar Enzimi

Pürüzsüz bir cilt oluşumuna destek olur. Kolojen yapısını uyarır. Bu nedenle cilt sıkılaştırıcıları, kırışık gidericiler ve cilt tazeleyicilerinin üretiminde sıkça kullanılır.

Zengin Nemlendirme Sağlar

Ananas Enzimi

Cilt bakımı ürünlerinde bulunan enzim türlerinin en kuvvetlisi olarak kabul edilen ananas, bölgesel olarak uygulandığında, iltihabı iyileştirir ve derinlemesine nemlendirme sağlar.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI