Ana SayfaMagazinEngin Altan Düzyatan`ın Oğlu Olacak

Engin Altan Düzyatan`ın Oğlu Olacak

Engin Altan ‘Romantik Komedi 3’ filminin prodüksyon ve senaryo ile ilgili sorunlar nedeniyle çekilemediğini belirtti ve bunun amatörlük olduğunu söyledi.

Düzyatan, filmde çıkan sorunlar nedeniyle mağdur olduğunu ve boşa film çekmeden 1 yıl geçirmek zorunda kaldığını söyledi. Ünlü oyuncu ayrıca bu yüzden 1.5 ay zorunlu tatil yaptığını söyledi.

Ünlü oyuncu Türkiye’deki dizi veya filmlerin dünyaya yayılmasından oldukça mutlu olduklarını da söyledi.

Düzyatan eşi ile ilgili soruya ise, "Neslihan Alkoçlar, yaptığım heykeli satın aldı. İlk orada gördüm. Sonra da bir şekilde bir şeyler oldu işte" diyerek yanıt verdi.

Ünlü oyuncu, yaklaşık 5 ay sonra bir erkek bebeği olacağını ve hayatının en heyecanlı dönemlerinden birini geçirdiğini belirtti ve şunları söyledi;

"İnanılmaz bir duygu olacak her halde. Şu an çok hissetmiyorum, çok anlamıyorum ben sadece çok heyecanlıyım böyle bir durumla karşılaşacağım için. Erkek. İsim için daha çok erken. Aklımızda birkaç şey var ama daha karar vermedik. Büyük ihtimalle iki isimli olur. Allah kısmet ederse ilk bisikletini aldım. Eğer sağlıklı dünyaya gelir ve 2-3 yaşına gelirse ona ilk almak istediğim şey motosiklet. Ben büyük motosiklete binerim o da küçük motosiklete biner. En azından şu an böyle şeylerden korkmuyorum. Kendisini sakatlayabileceği şeyleri küçük yaşta yaptırmaya çalışacağım zaten."

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI