Ana SayfaSağlıkEndişelenmeyi Bırakın Derin Bir Nefes Alın

Endişelenmeyi Bırakın Derin Bir Nefes Alın

– Eyvah şimdi ne yapacağım korkusuyla başlayan bir gün, ardı arkası kesilmeyen kalp çarpıntıları ve peşimizi bırakmayan kötü senaryolar hayatımızın bir parçası olsa da onlarla baş etmeyi öğrenerek hayatın tadını çıkarabiliriz. Öncelikle doğru nefes almayı öğrenin ve hayatın negatifliliğini en aza indirgeyin.

– 10 kez diyafram nefesi alarak kendinizi rahatlatabilirsiniz.Öncelikle, burnunuzdan derin nefes alın. Nefes alırken karnınızı dışarı doğru genişletin ve nefes verdiğinizde karnınıza içe doğru çekin. Sadece karnınıza odaklanın. Elinizi karnınıza koyarak nefes alışverişini kontrol edebilirsiniz.

– Kendinizi daha iyi hissedene kadar ağzınızdan nefes alabilirsiniz. Daha sonra burnunuzdan nefes almaya devam edin.

– Kulak memesinden başlayarak tüm kulak boyunca küçük, yuvarlak hareketler ile kulağınızın içine, dışına ve arka tarafına yumuşak bir şekilde masaj yapın bu sırada derin nefesler de alabilirsiniz. Masajın ardından bedeninizde bir sıcaklık hissederseniz korkmayın. Bu masajı doğru bir biçimde uyguladığınıza işaret.

Bizden size küçük bir not: Endişelenmekle zaman kaybetmeyin ve daha çok gülümseyin. Mutluluğun bir seçim olduğunu ve stresin de geçici bir şey olduğunu aklınızdan çıkarmayın.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI