Ana SayfaMücevherEn Yeni Modelleriyle Selin Ecer Takı Koleksiyonu

En Yeni Modelleriyle Selin Ecer Takı Koleksiyonu

 2021 Yaz dönemi için birbirinden özgün ve eşsiz koleksiyonlar oluşturan Selin Ecer oldukça geniş olan bir ürün yelpazesi ile dikkatleri çekiyor.

En sade modelden, en gösterişli ve iddalı modele kadar uzanan büyük ve geniş bir koleksiyonu beğeniye sunuyor. Bu sezon en sade kadından en iddalı kadına kadar herkesin bir parça bulabileceği bir yaz koleksiyonu olmuş.
 
Büyülü çiçekler, Işıldayan Deniz Yıldızları, Güneşin Işıltısı ve Zamansız Parçalar olarak nitelendirdiği 4 ana tema bulunuyor koleksiyonda… Bu temaların ortak duygusu mutluluk ve yaşam enerjisi…
 
Öncelikle “ The Magic of Flowers” olarak adlandırdığı rengarenk halleriyle hayatın anlamını ve güzelliğini en iyi şekilde anlatabilen büyülü çiçekler karşımıza çıkıyor.
Çarpıcı ve dikkat çekici kolyeler, küpeler, yüzükler bu rengarenk zirkon taşlı ve eşsiz formdaki çiçeklerle bezenmiş. Aynı zamanda doğal mercan, lapis, quartz gibi yazın renklerini en iyi şekilde yansıtan doğaltaşların da kullanıldığı kolyeler dikkat çekiyor. Kendinizi adeta doğa içinde bir yolculuğa çıkmış gibi hissedeceğiniz bu parçaları yakından incelemelisiniz.
 
“ Sparkling Sea Stars” olarak karşımıza çıkan bölümde Işıldayan deniz yıldızları ile deniz teması hakim. Denizdeki canlılar, balık, deniz kaplumbağası, deniz atı figürleri, deniz yıldızları ile bir araya gelerek yazın ruhunu en iyi şekilde yansıtmış. Deniz ve kumsallardaki yaşam bu tasarımlarda farklı bir yorumla hayat bulmuş.
 
Sezonun bir başka teması olan ve güneşin enerjisini simgeleyen “ Sunshine “ adı altındaki tasarımlar ise sıcaklık katmış koleksiyona. Çeşitli renk alternatifleri olan ve orta kısımlarında göz figürleri olan bu parçalar size sezon boyunca eşlik edecek…
 
 Zamansız zincirler ve halka küpelerden oluşan “ Timeless Pieces “ bölümünde ise her sezon ve her yaşta zevkle kullanabileceğiniz klasik ve vazgeçilmeziniz olacak parçalar başrolde. Her sezonun modası ve trendi olan altın ve gümüş çeşitli boydaki zincirler ve halka küpeler zengin bir çeşitle sunulmuş.
 
 
 
 
 
 
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI