Ana SayfaGüzellikEn İyi Eyeliner`lar

En İyi Eyeliner`lar

İyi sürülmüş bir eyeliner, gözleri olduğundan güzel gösterir diyerek yazıma başlamak istiyorum. Peki eyeliner seçerken nelere dikkat etmeliyiz? 

Eyeliner seçerken 3 noktaya çok dikkat edilmesi gerekiyor. Bunlar; aplikatörü, formülü ve de renginin tonu. Ergonomik yapılı aplikatörlü eyeliner`lar daha kalıcı sonuç sağlamakla birlikte sürümü de daha kolay oluyor. Formülü dediğimiz zaman ise eyeliner`ın türlerinden bahsediyoruz aslında. Kalem, jel, kremsi, likit ve cake derken eyeliner`ların da birden çok yapısı olabiliyor.

Eyeliner seçerken en çok dikkat edilmesi gereken konu ise sizin nasıl rahat hissettiğiniz. Örneğin hepimiz sıklıkla kalemsi yapılı eyeliner`ları daha çok tercih ederiz bunun nedeni ise sürümünün kolay olmasıdır ancak bu tip yapılı eyeliner`lar likitler kadar kalıcılık sağlamıyor ne yazık ki. 

Makyaj uzmanlarının dediği gibi “Evde bol bol denemek” gerekiyor doğru eyeliner`ı bulabilmek için. Biz sizin için bugüne kadar gelmiş geçmiş en iyilerini sıraladık, bunlardan biri mutlaka favoriniz olacak. En iyi eyeliner`ları görmek için fotogaleriye tıklayın.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI