Ana SayfaAstrolojiEn cesur 4 burç

En cesur 4 burç

Yıldız falını özenle kontrol eden veya başkalarının doğum haritalarını inceleyen biriyseniz, o zaman astrolojinin bize kişisel özelliklerimiz ve motivasyonlarımız hakkında nasıl göksel bir kavrayış sunabileceğinin kesinlikle farkındasınızdır. Astrolojik profiliniz, neden hassas olduğunuzu ya da daha inatçı ve cesur olmaya eğimli olduğunuzu anlamak için harika bir araçtır. Geri çekilip en iyisini ummak yerine neden her zaman zorluklarla yüzleştiğinizi merak ettiyseniz, o zaman kendi doğum haritanızdan daha fazlasını araştırmanıza gerek olmayabilir.
 
 Güneş burcunuz temel kimliğinizi temsil ettiğinden, cesur olup olmadığınızı anlamanın harika bir yolu budur. Haritanız çeşitli yerleşimlerden oluşurken, güneş burcunuz bu yaşamda kalbinizin en çok ne istediğini gösterir.
 
Sizin için 12 burçtan en cesur 4’ünü yazdık.
 
Koç Burçları (21 Mart-19 Nisan)
 
Cesur Mars tarafından yönetiliyorsunuz, bu yüzden korkusuz tavrınızı gururla sergilemenize şaşmamalı. Yoğun bir çatışma sırasında bile geri adım atmak doğanızda yok. Sadece cesur bir ateş burcu değilsiniz, aynı zamanda mitolojide Yunan savaş tanrısı Ares tarafından da temsil ediliyorsunuz, bu nedenle herhangi bir çatışmanın ön saflarında yer almakta sorun yaşamıyorsunuz. Dahası, aynı zamanda trend belirleyen bir ana burçsunuz, bu da inisiyatif alma ve öncülük etme azmine sahip olduğunuz anlamına geliyor.
 
Koç, astrolojik çarkın ilk işaretidir, yani yeni şeyler denemek veya kendilerini ortaya koymak söz konusu olduğunda hiç korkmazlar. Doğal olarak, bilinmeyenle korkusuzca yüzleşen, ortaya çıkan her türlü zorluğu üstlenmeye hazır liderlerdir. Cesur ve cüretkarsınız, isteyerek risk alıyorsunuz çünkü heyecanı seviyorsunuz.
 
 
Aslan Burçları (23 Temmuz-22 Ağustos)
 
Aslan’ın yiğit aslan tarafından temsil edilmesinin bir nedeni var: Kendinize güvenen yapınız sayesinde tehlike tehdidinde bile kendinden emin ve kahraman kalabiliyorsunuz. Ne de olsa güneş tarafından yönetiliyorsunuz ve özdeğer ve önemseme duygusuna sahip olmak, başkalarını korumanın değerini görmenizi ve herhangi bir çatışmayı adım adım atlatmanızı sağlıyor. Sabit bir burç olduğunuz için, haksızlığa kolayca karşı koyabilir ve bir kavga sırasında yerinizi kolaylıkla alabilirsiniz. Beşinci evinizin aşk ve zevk yöneticisi sayesinde, sempatik bir kalple birleşen cesaretiniz, mükemmel bir cesaret ve şefkat karışımı yaratabilir.
 
Güneş, diğer tüm gezegenleri yörüngesine aldığı için, Aslanlar güçlü ve sarsılmazdır. Neyle karşı karşıya oldukları önemli değil, Aslan’ın doğal özgüveni onları riske girecek ve sonrasında zahmetsizce ayağa kalkacak kadar cesur yapar. İyi ya da kötü her durumda cesaret ve zarafetle ilerlemek için kararlılığa sahipsiniz.
 
Akrep Burçları (23 Ekim-21 Kasım)
 

Sizi korkutan pek bir şey yok çünkü savunmasız olmak sizin için ne kadar zor olsa da insanın buna rağmen duygularını takip edebilmesi, derin bir cesaret eylemidir.
 
Akrepler doğal olarak bu dünyada hiçbir şeyin kalıcı olmadığını ve her şeyin sürekli değiştiğini bilirler. Özellikle büyümelerine yardımcı olacaksa, ikinci kez düşünmeden risk almaya isteklidirler. Korkunun onları hayattan zevk almaktan alıkoymasına izin vermeyi reddederler ve cesaretlerini sarsılmaz kılan da budur.
 
 
Kova Burçları (20 Ocak-18 Şubat)
 
  Modern astrolojide, şoku ve öngörülemezliği yöneten yıkıcı gezegen Uranüs tarafından yönetiliyorsunuz, böylece hayatın belirsizliklerini açık kollarla kucaklayabiliyorsunuz. Zodyak’ın insani tarafı olarak, toplumu korumayı da göreviniz olarak görüyorsunuz, bu yüzden sorumluluk almaktan ve topluluğunuz için ayağa kalkmaktan çekinmiyorsunuz. Sabit bir hava burcu olarak, hedeflerinize ulaşmak için daha az tercih edilen alışılmadık yolu kolayca seçiyorsunuz ve başkalarının ne düşündüğünü göz ardı etmekten çekinmiyorsunuz.
 
Kova burçları, diğer insanların onlar hakkında ne düşündüklerine öncelik vermeden kendi ritimlerine göre ilerlerler. Cesaretleri, alışılmışa karşı gelme ve normlara karşı isyan etme isteklerine dayanır.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI