Ana SayfaAnne ve ÇocukEmziren Anne Beslenmesinde %100 Malt ve Hurma Mucizesi!

Emziren Anne Beslenmesinde %100 Malt ve Hurma Mucizesi!

Anne sütü bebekler için  “Yaşam” anlamına geliyor.  Kolayca sindirilen anne sütü, bebek bağışıklığı için önemli, bir o kadar da doğru besin olarak niteleniyor. Uzmanlar, bağışıklık sistemini güçlendiren anne sütünün, bebekler için hayati önem taşıdığı görüşünde birleşiyor.
 
Emzirme döneminde artan besin ihtiyacında %100 Malt ve hurmanın rolüne dikkat çekiliyor; doğanın bir mucizesi, demir ile kansızlığa iyi gelen, beta-karoten üretimine sağladığı destek ile hafızanın güçlenmesine yardımcı olan ve önemli bir folik asit (B9) kaynağı olan hurmayı, anne sütü arttırıcı etkisinden ötürü öneriyor. Hurma, hem gebelikte hem de emzirme döneminde anneye fayda sağlayan bir besin olarak niteleniyor.

Malt ve hurma kullanarak geliştirdiğimiz Multimalt yalnızca %100 Arpa Maltı ve Hurma içeriğiyle emziren annelerin yardımına koşuyor. Arpa Maltı ve hurmanın doğal mucizesini bir araya getiren Multimalt, emzirme döneminde anne sütünün kesintisiz ve verimli bir şekilde üretilmesine, artmasına yardımcı olur.

Multimalt içeceği, işte bu iki doğal ana bileşenin pastörize edilmesiyle üretiliyor.  İlave şeker içermeyen içecek şekerini sadece içindeki hurma meyvesinden alıyor. İçecek,  lif ve proteinin yanı sıra; Potasyum, sodyum, magnezyum ve kalsiyum başta olmak üzere pek çok mineral ve C, B1, B2 ve A vitaminlerini içerir. İlave şeker içermediğinden, içimi kolay olan Multimalt’ın emzirme döneminde günde
 
4-6 adet, tüketilmesi öneriliyor.
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI