Ana SayfaMagazinEmre Ertürk`ten Klinik32`de Yaza Merhaba Partisi

Emre Ertürk`ten Klinik32`de Yaza Merhaba Partisi

Çağdaş Türk resminin tanınmış sanatçılarından Emre Ertürk, 11 Haziran gecesi YöntemPR danışmanlığında sıradışı bir yaza merhaba partisi organize etti. ‘’ARTVAGANZA’’ ismini verdikleri bu özel gece için haftalardır hummalı çalışmalar devam ederken konukları çok özel bir sürpriz bekliyordu.

Emre Ertürk’ün en son tablosu FREEDOM’ı tanıtmak amacı ve BİR DİLEK TUT DERNEĞİ ile ortak bir projede buluşturan bu özel davet için Dr. Ilgaz Özer Akaretler’de bulunan kliniğinin kapısını sonuna kadar açarak ev sahipliği yaptı. Bu sıradışımekanda konuklar geldikleri ilk andan itibaren şaşkınlıklarını gizleyemediler. 
Konuklar, The House Cafe’nin özel hazırladığı ikramlar ve Hendricks’in gece için hazırladığı sürprizlerin yanısıra canlı müzik ve bahçe dekoruna hayran kalırken Emre Ertürk’ün tabloları ve kendisi ile resim çektirmeyi ihmal etmediler.
Sergide konukların beğenisine sunulan tablolar, koleksiyonerler tarafından hemen satın alındı. Yaza Merhaba Partisi`nde İsviçre Başkonsolosu Monika Schmutz Kırgöz, Hakan Öztürk, Tamer Yılmaz, Melisa Çakarlar, Eda Taşpınar, Onur Baştürk, Bennu Gerede, Esra Üstünkaya, Pelin Akat ve BatyaKebudi gibi ünlü isimler vardı.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI