Ana SayfaGüzellikEma Aydın'dan Güzellik Serumları

Ema Aydın’dan Güzellik Serumları

Hem güzellik – kişisel bakım dünyasındaki başarılı kariyeri, hem de sosyal medyadaki hayran kitlesiyle ilgi gören, meşhur isimlerin de güzelliğine yön veren, ünlü güzellik koçu Ema Aydın, şimdi de yarattığı Ema Beauty markasıyla farkını yaşatıyor.

Kirpiklere ve Kaşlara Serum Takviyesi…

Ema Aydın’ın konusunda uzman ekibiyle yarattığı ve yoğun bir ilgiyle karşılanan Ema Beauty Kaş ve Kirpik Serumu, Badem yağı, Hint yağı, Zeytinyağı, Lavanta yağı, E vitamini gibi değerli, doğal, özel içerikleri sayesinde her yaştan ve her insanın kullanımına uygun… Kaşlarında seyrelme olanlar, kirpikleri güçsüz ya da kısa olanlar, herhangi bir sebeple kaşları ve kirpikleri dökülen, küsen herkeste etki gösteren Ema Beauty Kaş ve Kirpik Serumu, kıl köklerini besleyerek daha hacimli, daha gür kaş ve kirpikler yaratıyor. Etkisi oldukça güçlü olan Ema Beauty Kaş ve Kirpik Serumunun kullanımı da oldukça pratik. Günde iki defa düzenli kullanılması gereken bu serum, fırçası yardımıyla makyajsız ve temiz kaşlara, kirpiklere masaj yaparak sürülüyor. Serumun doğal içerikleri kaş ve kirpiklerin tüm ihtiyaçlarını karşılayarak kökten uca beslenmelerini, büyüme hızlarının artmasını, daha hacimli ve daha gür olmalarını sağlıyor.  

 

Saçların Tüm İhtiyacını Karşılayan Serum Bakımı…

Güzellik desteği sadece kirpik ve kaşla sınırlı kalmayan Ema Aydın, uzun zamandır heyecanla beklenen Ema Beauty Saç Serumunun da müjdesini veriyor. Kaş ve Kirpik Serumundaki gibi daha da geliştirilmiş bir formül ve değerli, doğal, özel içeriklerle hazırlanan Ema Beauty Saç Serumu, saçları güçsüzleşmiş, yıpranmış hacmini ve esnekliğini kaybetmiş, seyrelmeler, dökülmeler yaşayan her yaştan ve her insanın kullanımına uygun… Saçları köklerinden uçlarına kadar onaran ve saçın ihtiyacı olan tüm bakımları sağlayan Ema Beauty Saç Serumunun aynı kaş ve kirpik serumu gibi hiç aksatmadan ve düzenli kullanılması gerekiyor. Bu sayede oldukça kısa bir zamanda daha dolgun, daha canlı saçlar yaratan Ema Beauty Saç Serumu dökülme ve seyrelme yaşanan bölgelerde de saçların yeniden çıkmasına yardımcı oluyor. Etkisi oldukça güçlü olan Ema Beauty Saç Serumunun kullanımı da oldukça pratik. Serum, duş aldıktan veya banyo yaptıktan sonra nemli ve temiz saçlara diplerden başlayarak uçlara kadar özellikle de baş kısmına masaj yaparak sürülüyor. Serumun içeriğinin tamamen saç diplerine etki etmesi için ister dermodollerle, ister parmaklarla masaj yapılarak uygulanması önem taşıyor bu sayede saç köklerindeki kan akışı hızlandırılarak serum içeriklerinin iyice nüfuz etmesi ve hızlı reaksiyon vermesi sağlanıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI