Ana SayfaGüzellikEl ve ayak bakımınız için huzurlu bir ortam

El ve ayak bakımınız için huzurlu bir ortam

Modern ve minimalist çizgilere sahip Bebek Q Nail Bar’da her türlü detay sizi memnun etmek için tasarlanmış. Paslanmaz çelik lavaboya sahip kristal manikür masaları, sensörlü oje kurutma barı, son derece rahat pedikür koltukları ve kristal camdan pedikür lavaboları ile bir çok ilke imza atmışlar. Özenle formüle edilmiş içinde formaldehit, dibutil, tuline gibi sağlığa zararlı maddeler içermeyen ojeleri, tırnak ürünlerini, bitkisel SPA terapilerini ve bakım ürünlerini tercih edilmiş.

Merkezde diş hekimleri ve hastanelerde kullanılan ve 100% sterilizasyon sağlayan otoklav sistemini kullanılıyor. Bu sistemle sterile edilmiş aletleri, özel paketlerinden sizlerin gözü önünde açarak pek çok hastalığın bulaşma riskini ortadan kaldırıyorlar. Bunun yanı sıra  hijyene verdikleri önemin bir göstergesi olarak manikür ve pedikür işlemlerinizde duran değil akan su kullanılıyor.

Bebek’teki Q Nail Bar’da manikür ve pedikürün yanı sıra (Amerika`nın lider oje markası Essie oje ve  bakım ürünlerinin kullanılıyor) terapi ve bakımlarını, kalıcı jel uygulamalar ve süslemeleri (Allessandro ürünlerinin kullanıldığı), tırnak yeme tedavisini, sir ağda, masaj ile kalıcı makyaj ve kaynak yaptırabiliyorsunuz. .

Ayrıca mekanda bekarlığa veda, doğum günü, nişan gibi tüm özel günleriniz için de özel olarak hizmet de verilebiliyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI