Ana SayfaYaşamEkim Ayı Burç Yorumları

Ekim Ayı Burç Yorumları

Sonbaharın Zor Ayı

Ayın ilk 8 günü boyunca Merkür Terazi burcunda, Uranüs Koç da ve Neptün Balık burcunda geriliyor olacak. Ve Eylülde başlayan Merkür gerilemesi Ekim ayına da damgasını vuracak. 
8 Ekim’de Venüs Başak burcuna yerleşerek, günlük hayatın rutinlerini sevmemizi, sağlık konusunda avantajımıza olacak bilgiler edinmemizi, sıradanlaşan ilişki biçimlerine çekilmemizi, alışkanlıklara bağlılığı hatırlatacak. Eleştiri ve başkasını düzeltme çabası ilişkileri zedeleyebilir. Yine de toprak grubu burçlar açısından çok verimli bir dönem. Venüs ayın büyük bölümünde Başak burcunda yol alacak.
9 Ekim’de Merkür Terazi burcunun 0. derecesinde durağanlaşıyor. Bu ilginç bir dönem. Zira Merkür Terazi’de, Venüs Başak’da iken “karşılıklı ağırlama” denilen, gezegenlerin elini güçlendiren bir oluşum gerçekleşecek.  Bu evrede gezegenlerin gücünden daha fazla yararlanabileceğiz. Ancak 9 Ekim iletişimin, evlilik ve ortaklıkların, yakınlarla ilişkilerin en fazla zedeleneceği gün olabilir dikkat edilmezse.
11 Ekim`de Jüpiter’le Plüton arasında üçgen ( olumlu) açı oluşuyor. Her ikisi de ilerliyor bu bir şans. Toprak grubu burçların direkt yararlanacağı bu açı genel olarak herkesi olumlu etkileyecek. Düşündüğümüz şeyleri yaratabilmek, etkileyici kişilerden destek almak, şans sayesinde köklü değişiklikler yapmak mümkün olurken açı 5-18 Ekim arasında etkili görünecek. Ayın en güzel olayı Jüpiter-Plüton üçgen açısı.
13 Ekim`de Terazi burcunun 19.derecesinde Uranüs-Plüton karesinin tetiklendiği bir yeniay oluşacak. Yeni aylar yeni başlangıçlar getirir ve etkileri gerçekleştikleri günden 5 gün önce başlar, 5 gün sonra sona erer. 13 Ekim yeniayı zorunlu yeni başlangıçlara davet eden sert açılar içeriyor. Yeni anlaşma ve uzlaşmalar beraberinde değişimi, dönüşümü, zorunlu yer değişikliklerini de getirebilir. Bu nedenle son derece dikkatli olunmalı. 8-18 Ekim arası riskli dönem.
23 Ekim`de Güneş Akrep burcuna yerleşerek başkalarının duygularını anlamaya ve gizli olanı açığa çıkartmaya eğilimi arttıracak. Bu aynı zamanda başkalarının kaynaklarını iyi değerlendirdiğimiz bir dönem.
27 Ekim`de Boğa burcunun 3. derecesinde bir dolunay oluşuyor. Bu Ay ve Güneş’in ayrı ayrı Neptün’le olumlu bağlantı içinde olduğu bir dolunay. Bu nedenle hayalleri gerçekleştirecek bir sonuç alınabileceğini öngörebiliriz. Merkür-Uranüs arasındaki ters açıya dikkat etmek koşuluyla. Mantıklı olan veya zekaya dayalı işlerde başarısızlık söz konusu olabilir. Özellikle evlilik ve ortak işler gibi alanlarda liderlik sevdası ayrılıklar getirebilir. 
Keyifle geçireceğiniz unutulmaz bir ay dilerim.
SU KARAKUŞ
Detaylı burç yorumlarınız için fotogaleriye tıklayın!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI