Ana SayfaYaşamEkim Ayı Burç Yorumları

Ekim Ayı Burç Yorumları

5 Ekim’de Koç burcunda bir dolunay gerçekleşiyor. Merkür-Dolunay karşıtlığı sözlerin ve düşüncelerin adalet terazisinin kayabileceğini vurgularken asıl dikkat çeken detay Mars-Venüs kavuşumunun Başak burcunda gerçekleşerek bir çok noktaya birlikte sert açı yapmaları. Eleştirinin ve yardım etme arzusunun dozu kaçabilir ve bu doz aşımı hem kişiye hem ilişkilere zarar verebilir. Başlamayı istediğimiz her konu tam tersine kendi aşırılıklarımızın kurbanı olarak sonlanabilir. Yapılması gereken kendimize ve başkalarına karşı daha anlayışlı, daha sakin bir tutum takınmak. Dolunay 12 derece Koç burcundan Plüton’a sert açı da yapacak.  Düşüncesizce atılan her adım ne yazık ki başa bela getirebilir. Dolunay ayın başından15 Ekime kadar etkili.

10 Ekim’den itibaren Jüpiter Akrep burcuna yerleşiyor. Bu iyi bir konum! Başkalarının kaynaklarından yararlanmak, başarılı ameliyatlar ve ek gelir kazanmak için şahane bir dönem. Gizemli bilgilere ulaşmak, okült eğilimlerin yükselişi ve cinsel performansı arttırmanın formüllerine ulaşmak da yine bu dönemin sonuçları olacak. Jüpiter Akrep burcunda ilerlerken, Balık burcunda uzun zamandır yolculuk yapan Neptün ile olumlu bir açı kuracak. Bu da düşleri gerçekleştiren, iyi niyeti, merhameti öne çıkaran bir etki yaratacak.

19 Ekimde yeniay Terazi burcunun 26.derecesinde doğuyor. İlişkilerde yenilik yapmak, yeni bir ortaklık kurmak ya da evlilik kararı almak bu yeniayda mümkün. Ancak Uranüs-yeniay karşıtlığı biraz düşündürücü. Yeniliklerin karşısında beklenmedik şok eden olaylar engel yaratabilir ya da adım atmayı güçleştirebilir. Öngörülemeyen olaylara hazırlıklı olmalı, zamanı esnek şekilde planlamalı. Hatta eğer ani gelişen olaylar elimizdekini alıyorsa yepyeni bir fırsatın karşımıza çıkacağına emin olarak rahat adım atmalıyız. Yeniay 24 Ekime kadar yenilenmek için fırsat sunacak.

Su Karakuş’un Ekim Ayı Burç Yorumlarını Okumaık İçin Buraya Tıklayın!

www.sukarakus.com
Instagram: sukarakus
astrolojikulubu@gmail.com
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI