Ana SayfaYaşamEkim 2016 Burç Yorumları

Ekim 2016 Burç Yorumları

GEÇMİŞİN YENİLİKLERE AÇILAN PENCERESİ: EKİM

Ekim hafiflikle ve küçük esintilerle dolu gelen olarak astrolojik anlamda olumlu bir ay. Eylül tutulmalarının fırtınalı havasından sonra Ekim adeta meltemi çağrıştıracak.

Ekim’e yeniliklerle gireceğiz. Yeniay ayın ilk günü 8.derece Terazi burcunda doğuyor. Evlilik, ortaklık, adaletle ilgili kararlar, yeni danışmanlarla çalışmak gibi getirileri var yeniayın. Üstelik kararımız ne olursa olsun uzun süreli bir ilişkiye adım atmış olacağız. 

1 Ekim Yeniayı 5 Ekim’e dek etkili. Güneş ve Ay 8.derece Terazi burcunda buluştuğunda Satürn’e yumuşak bir altmışlık açıyla bağlanacak ve kötü günde-iyi günde birlikte olmaya ve yaşlanmaya hazır hissedeceğiz. 
Bu duyguyu destekleyen bir başka adımda 7 Ekimde Merkür’den gelecek. Terazi burcuna geçişiyle evhamdan, pimpirikli düşüncelerden sıyrılan Merkür nezaketin, kibarlığın ve adil olmanın kazandıran yanlarını yaşatmaya başlayacak.

16 Ekim’de bir dolunay gerçekleşiyor. Dolunaylar her zaman sonlanma ve tamamlanma yaratırlar. Beklenmedik olayları tetikleyecek ve bizi şok edecek Dolunay 11-21 Ekim arasında etkili. Ayın en zor dönemi işte bu aralık. Zira dolunay Koç burcunun 23. derecesinde gerçekleşiyor ve aynı derecede geri giden Uranüs bulunuyor. Uranüs tetiklendiğinde asla öngöremeyeceğimiz, beklenmedik  haberler, terör saldırıları gerçekleşir. 23 derece Koç burcunda AKAMAR adlı sabit yıldız bulunuyor. Akamar dini başarıları, kamu görevlerindeki başarıları anlatır. Kamu görevlileri ve dinle ilgili alınacak son kararlar pek çoğumuzu şaşırtacaktır. Kendi inançlarımız ve görevlerimiz de beklemediğimiz şekilde değişiklik gösterecektir. Gizli dini örgütlerin ortaya çıkması ve dağıtılması, ortadan kaldırılması, gizli dini liderlerin şaşırtan haberleri bu döneme denk gelecektir. 
İnanışlarla ilgili Yay burcuna geçen Venüs 18 Ekim’den itibaren gezme, görme, inanışları benimseme, sevme, eğitim ve yurt dışı bağlantılarda başarılı olma, avantajlı seyahatler gibi getirileriyle macera tutkumuzun karşılığını verecek. 

Sağlık ve enerji kaynağımız, egomuzun yöneticisi, abamızın simgesi Güneş 23 Ekim’e dek Terazi burcunda kalacak, evliliği, ortaklığı, yakınlarla ilişkileri canlandıracak. 23 Ekim gecesi 3’e 3 kala doğanlar Akrep burcu öncekiler Terazi burcu sayılacak. 

24 Ekim’de Merkür Akrep burcuna yerleşerek Akrep burcu etkilerini kuvvetlendirecek. Konuşmak yerine bakışlarla sorgulamak, anlatmak yerine susmak ve içte sorgulayarak güç kazanmak, bildirmek yerine bilmenin yollarını araştırmak, gizli Salı bilgilere ulaşmak için dayanılmaz bir istek duymak bu döneme özgü düşünce ve davranış biçimleri.

Ekim yenilikler açısından şanslı bir ay. Ekim’de 2 tane yeniay doğuyor. 1 Ekim ve 30 Ekim’de. Yani ilk günde ve son günde. Her ikisinin açıları da olumlu. 30 Ekim yeniayı Akrep burcunun 7.derecesinde gerçekleşecek. Ay-Güneş-Merkür kavuşumu zekanın ve imzaların ön planda olduğu mali yenilikleri getirecek. Neptün’le kurulan üçgen açı bir düşün gerçekleşmesini sağlayacak nitelikte. Neptün geri gidiyor bu eskiden beri ve çok içtenlikle dilenen bir düşü anlatıyor. 25 Ekim’de yeniayın etkisi başlayacak ve 5 Kasım’a kadar sürecek. Kredi almak, borçlanmak, sponsorlar bulmak, ameliyat olmak, derin duygularla tanışmak için güzel bir dönem. Değerlendirilmeli.

Detaylı Ekim 2016 Burç Yorumları için Tıklayın:

– Koç Burcu Ekim Yorumu
– Boğa Burcu Ekim Yorumu
– İkizler Burcu Ekim Yorumu
– Yengeç Burcu Ekim Yorumu
– Aslan Burcu Ekim Yorumu
– Başak Burcu Ekim Yorumu
– Terazi Burcu Ekim Yorumu
– Akrep Burcu Ekim Yorumu
– Yay Burcu Ekim Yorumu
– Oğlak Burcu Ekim Yorumu
– Kova Burcu Ekim Yorumu
– Balık Burcu Ekim Yorumu

Mutlu bir ay dilerim.
SU KARAKUŞ 
Uzman Astolog

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI