Ana SayfaMücevherECCE ‘Eye See You’ Koleksiyonu ile Tüm ‘İyi Gözler’ Üzerinizde Olacak

ECCE ‘Eye See You’ Koleksiyonu ile Tüm ‘İyi Gözler’ Üzerinizde Olacak

Son dönemlerde enerjinin öneminin farkına varmamızla birlikte; bize iyi gelen, bizleri kötü enerjilerden arındırdığına inandığımız tasarımlara yönelmeye başladık. İşte bu enerjiyi, bize tüm güzellikleri ve ışıltısıyla yansıtmaya çalışan ‘ECCE Eye See You’ gözleri, dikkat çeken boyuttaki tasarımlarıyla tüm kötü gözleri sizden uzaklaştırıyor. 
 
Sevdiğinin gözü üzerinde olsun isteyenlere
 
Şimdilik Deniz Mavisi ve Bal Köpüğü renkleriyle karşımıza çıkan koleksiyonda düz altın ve pırlantalı tasarımlar yer alıyor. Sevdiğinin gözü üzerinde olsun diyen ya da kötü gözlerin enerjisinden korunmak isteyenlerin tercih edeceği göz koleksiyonu ile tüm güzel enerjiler sizinle olacak. Zincir uzunluğu kişinin isteğine göre ayarlanabilir ECCE kolyelerini hiç çıkartmak istemeyeceksiniz. Özellikle kirpik formunu altın veya tercihen pırlantalı olarak tasarlayan ECCE’nin bu gözleri fark yaratacağa benziyor.
 
ECCE’nin iyi hissettiren zanaatkar pırlantalı tüm tasarımlarını www.eccediamonds.com adresinden inceleyebilir ayrıca Beymen mağazaları ve Trendyol’dan da dilediğiniz tasarıma ulaşabilirsiniz.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI