Ana SayfaMücevherEbel Classic

Ebel Classic

Ebel Classic, günümüz şıklığını, saat dünyasının son dönem trendi ince çizgilerle yorumluyor. Sport Classic modelinin ünlü dalga formundaki kordonu, altıgen monoblok kasası ve çakıl taşları kadar pürüzsüz kıvrımları, yeni yorumu Ebel Classic’te de kendini tüm ahengiyle gösteriyor.

Ebel Classic’in kadın modelleri, narin ve zarif hatları, esnek ve vücutla uyum sağlayan ikinci deri hissindeki konforlu kordonları ile ilgi çekiyor. İsviçre yapımı otomatik mekanizması ile yıllara meydan okuyan Ebel Classic’in 27,30 mm çapında ve 7,90 mm kalınlığındaki zarif hatları, paslamaz ve su geçirmez çelik kasayla bütünleşiyor. 1,30 mm kesimlik top Wesselton pırlantalar, çift taraflı safir kristal cam, pırlanta ile cilalanmış akrep ve yelkovan, Ebel Classic’e saatten öte bir mücevher etkisi veriyor.
El işçiliği kadranı 2 alternatifli; 11 adet romen rakkamlı beyaz kadran ya da 11 adet pırlanta işlemeli istridye kabuğu kadran… Takvim özelliği ile de zamana sahip çıkan Ebel Classic, bileziğindeki klipsi ile de oldukça pratik.
Ebel Classic, ofisten, tenis kortuna, günlük giyimden, davet şıklığına kadar, her an ve her yerde sağladığı uyumla kadınların son dönem tercihi…
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI