Ana SayfaModaDyson, Türkiye’deki İlk Demo Store’larını Açtı!

Dyson, Türkiye’deki İlk Demo Store’larını Açtı!

Global teknoloji şirketi Dyson, “Demo Store” niteliğindeki ilk mağazalarını İstanbul’da teknoloji severlerle buluşturdu. Yeni açılan Dyson Demo Store’lar İstinyePark AVM -2 ve Akasya AVM giriş katında yer alıyor. 

Dyson’ın yeni mağazalarında kullanıcıların interaktif şekilde deneyebilecekleri, Dyson teknolojisinin özündeki bilime hayat veren son teknoloji ürünler yer alyor. Bilgili ve tutkulu Dyson uzmanları, tüketicilerin daha iyi bir yaşam alanı yaratmalarına ve kendi sağlıklarını iyileştirmelerine yardımcı olan bu teknolojileri yerinde tanıtıyor. 

“Teknolojilerimizi anlamanın en iyi yolu, onları deneyimlemektir.”

Dyson EMEA (Avrupa, Orta Doğu ve Afrika) Başkanı Philip Parsons, açıklamasında “Dyson teknolojisini anlamanın en iyi yolu, onu yerinde deneyimlemektir. Demo Store’larımız perakende satış alanları olsa da; insanların ürünlerimizi test edebileceği, Dyson uzmanları tarafından teknolojimizin gösterilebileceği ve ürünlerimizin deneyimlenebileceği alanlardır. Kullanıcılarımızın ürünlerimizi anlamaları, kendileri ve evleri için en doğru olan ürünü seçebilmeleri için mutlaka denemelerini istiyoruz. Dyson’ın şu anda dünya çapında bu niteliğe sahip 200 mağazası var. Türkiye’deki ilk Dyson Demo Store’larımızı açtığımız için çok mutluyuz. Türkiye, Dyson’ın gelecekteki büyüme hedefleri için büyük potansiyel gördüğümüz çok heyecan verici bir pazar” dedi.

Dyson Demo Store’lar, Dyson mühendisliğini ve teknolojisini deneyimlemek için tasarlandı. Dyson mühendisleri tarafından eğitilmiş uzmanların desteğiyle inovatif Dyson ürünleri, bu mağazalarda keşfedilebiliyor ve istenirse özelleştirilebiliyor. Yeni Demo Store’larda, Dyson kablosuz süpürgeler, saç ürünleri, hava temizleyiciler ve aydınlatma ürünleri gibi en son Dyson teknolojileri bulunuyor.  

 Dyson Türkiye Genel Müdürü Mete Uslukılınç, konuya ilişkin açıklamasında “1995 yılından beri ürünleriyle Türkiye pazarında yer alan Dyson, 2018 yılı sonunda Türkiye ofisinin kurulmasıyla doğrudan operasyonlarına başladı. Dyson’ın Türkiye operasyonlarının başladığını 2019 yılında yaptığımız büyük bir lansmanla duyurup, 2020 yılında ise ilk servis merkezimizi İstanbul, Ataşehir’de açtık. Tüm dünyayı etkileyen bir pandemi döneminde bile pazardaki perakende yatırımlarımıza devam ederek Türkiye’de 15 doğrudan satış noktasına ulaştık. Artık kullanıcılarımıza en üst düzey Dyson alışveriş deneyimini yaşatmak için ilk iki Demo Store niteliğinde mağazamızı da devreye almış bulunuyoruz. Kullanıcılarımız, doğrudan satış kanalımız Dyson.com.tr üzerinden olduğu gibi, Dyson Demo Store’lardan da Dyson teknolojilerine ulaşabilecek. Bu mağazalarımızda kullanıcılarımıza saç şekillendirme, ürün kutusu kişiselleştirme ve farklı renk seçenekleriyle kablosuz süpürge ürünlerimizi özelleştirme gibi bazı özel hizmetler de sunacağız. Bu yıl bir yeni Dyson Demo Store’u daha İzmir’de açarak yatırımlarımıza devam edeceğiz. Ayrıca Eylül ayında, dünya standartlarında tasarlanan yeni bir Dyson Türkiye ofisini İstanbul’da açacağımızı da belirtmek isterim” dedi.

Dyson Demo Store’larda keşfedilebilecek teknolojiler: 

Dyson V11 kablosuz süpürge

6 katmanlı filtre sistemiyle sağlıklı bir yaşam alanı için toz ve alerjenleri yok ederken, evinizi gözle görülemeyecek kadar küçük, zararlı partükillerden temizliyor. Bugüne kadarki en güçlü kablosuz temizleme başlığıyla sert naylon fırçalar, dipteki kirleri çekmek için halının derinlerine iniyor ve yumuşak, anti-statik, karbon fiber lifler sert zeminlerdeki ve çatlaklardaki tozları kolayca yakalıyor. Yüksek Torklu başlığındaki Dynamic Load Sensor (DLS) sistemiyle, direnci saniyede 360 kez kontrol ediyor ve her zemin türünde derinlemesine temizlik için halılarla sert yüzeyler arasındaki motor hızını otomatik olarak değiştiriyor. LCD ekranı seçilen güç modunu, kalan çalışma süresini, filtre bakımı zamanlamasını da anlık olarak göstererek kontrollü bir temizlik sunuyor.

Dyson Corrale kablosuz saç düzleştirici 

Öncü esnek bakır plaka teknolojisine sahip Dyson Corrale kablosuz saç düzleştirici, saçı şekillendirmek ve bir araya getirmek için esneyerek her geçişte tüm saç tellerine eşit ısı uyguluyor. Saçları mükemmel şekilde hizalayıp ısı gerekliliğini azaltıyor. Dyson Supersonic saç kurutma makinesi ve Dyson Airwrap saç şekillendirici gibi Dyson Corrale düzleştiricide de “Akıllı Isı Kontrolü” teknolojisi bulunuyor.  Tüm saç tipleri için uygun ve üç hassas ısı ayarı olan bu benzersiz ürün, sıcaklığı saniyede 100 kez ölçmek için bir platin sensör kullanıyor. Bir mikroişlemciyle iletişim kurmaya yarayan bu teknoloji, hassas ve doğru bir ısı iletmek için ısıtma sistemini kontrol ediyor. Dyson Corrale saç düzleştirici, Dyson’ın 4 hücreli lityum iyon pil teknolojisiyle birleştiğinde, kablosuz performans sunarak, dilediği her yerde stilinden ödün vermek istemeyenlerin tercihi oluyor.

Dyson Purifier Hot+Cool Formaldehyde hava temizleyici 

Dyson Purifier Hot+Cool Formaldehyde hava temizleyici, sadece filtresiyle değil tüm makinede HEPA H13 standardını karşılarken;  alerjenler, polen ve küf sporları gibi 0,1 mikron kadar küçük partiküllerin yüzde 99,95’ini yakalıyor. Dyson mühendislerinin kirli havanın filtreleri geçmesini ve kirleticilerin tekrar odaya taşımasını önlemek için 24 kiritik noktada geliştirdiği yüksek basınçlı contalar, tamamen yalıtımlı bir koruma sağlıyor.  Mevcut partikül, Azot Dioksit (NO2), Uçucu Organik Bileşikler (VOC’ler), sıcaklık ve nem sensörlerine ek olarak akıllı bir formaldehit sensörünün entegrasyonu, makinenin ömrü boyunca bu kirleticinin hassas bir şekilde algılanmasını sağlıyor. Özel kalatilik filtresi ile formaldehit, moleküler düzeyde yok ediliyor. Dyson’ın Air Multiplier Teknolojisini kullananan ürün, temizlenmiş havayı odanın her köşesine yayarken, otomatik moduyla tercih edilen oda sıcaklığı ve hava kalitesi seviyelerinin korumasını sağlıyor. Tamamen Dyson Link mobil uygulaması tarafından kontrol edilip,  sesli komut kontrolüyle etkinleştirilebiliyor.

Dyson Lightcycle Morph aydınlatma

Dyson Lightcycle Morph, odanızdaki gün ışığı rengini ve parlaklığını akıllı takip sistemiyle kontrol ederek ayarlıyor. Odaklanmış ve güçlü ışığı göz yorgunluğunu azaltmaya yardımcı olacak şekilde tasarlanan ürün, akşamları daha az mavi ışık verdiğinden, uyku düzeninizi bozmadan odanızı aydınlatmanızı sağlıyor. Dokunmatik kaydırmalı kontrol sistemiyse, dilediğiniz zaman ışık azaltma ve renk sıcaklığı  ayarlamalarını yapmanıza fırsat sunuyor.  

Dyson Lightcycle Morph aydınlatma ürünlerindeki LED’ler yıllarca parlak ve renkli kalabiliyor. Ampulleri soğuk tutmak için kullanılan Dyson’ın özel ısı borusu teknolojisi, ampulleri solmaya karşı koruyarak ışığı her gün saatlerce açık tutsanız bile 60 yıl ömür vadediyor. Ürün, Dyson Link uygulamasıyla telefonunuzdan kontrol edilebiliyor. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI