Ana SayfaDekorasyonDwell Studio mobilyaları artık Türkiye`de

Dwell Studio mobilyaları artık Türkiye`de

Modern tasarımlarıyla ünlülerin tercihi olan Dwell Studio ürünleri artık Türkiye`de! 

Bebek by Pikkola`dan satışa sunulan, modern beşik ve çocuk odası takımlarında dünyada `yetkili merci` olarak kabul edilen Dwell Studio ürünleri ile bebekler hayatlarına tarz içinde başlıyor. 0-8 yaş arası çocukların mobilyadan dekorasyona, giyimden aksesuara bir çok ihtiyacını karşılayan Türkiye’nin sayılı konsept mağazalarından Bebek by Pikkolo, dünyaca ünlü markaları müşterilerinin beğenisine sunuyor.

Uyku setlerinden, dekoratif yastıklara, duvar panolarından kitaplıklara, uyku tulumlarından bornozlara, önlük setlerinden, organik battaniyelere kadar çok geniş bir yelpaze sunan Dwell Studio ürünleri tüm tasarımları ile odaların dekorunun bebeklikten çocuk dönemine geçişine de destek oluyor.

Bebek by Pikkolo kriterlerine göre; sağlıklı ham madde içeren, güvenli, ergonomik, çocuk psikolojisine uygun ve geliştirici, çevresel sürdürülebilirliği olması zorunlu olan ürünlere eklenen Dwell Studio markasının ürünleri satışa sunulduğu ilk günden beri Bebek by Pikkolo müşterilerinden yoğun ilgi görüyor.
 
 Bebek by Pikkolo mağazasında sunulan ürünlere internet sitesinden veya Ankara mağazasından ulaşılabilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI