Ana SayfaSağlıkDünyanın Önde Gelen Stüdyo Antrenman Konsepti F45 Training, Türkiye’de!

Dünyanın Önde Gelen Stüdyo Antrenman Konsepti F45 Training, Türkiye’de!

Dünya genelinde 2 binin üzerinde noktada yer alan yenilikçi bir spor zinciri olan F45 Training, bildiğiniz spor salonu kültürünün çok ötesinde, farklı bir yaklaşıma sahip.

Bir günde yalnızca 45 dakikanızı sağlığınız için ayırabilir misiniz?

Özellikle pandemi döneminde, insanların kısıtlamalardan ötürü eve kapandığı ve bedensel aktivitelerin fazlasıyla sınırlandığı bir dönemdeyiz. Functional Movement 45 min. fikrine dayanan F45 Training, spora ve spor salonlarına dair bildiklerinizi size unutturacak bir yapı sunuyor. Günde kendiniz için 45 dakika ayırmanızı isteyen F45 Training, stüdyo konseptli ve spor aletleri bakımından tam donanımlı stüdyolarında, ihtiyaç duyduğunuz yağ yakımı ve vücut direnci artırma deneyimini size sunuyor. F45 Türkiye Genel Müdürü Mehmet Emin KİRİK, markanın yaklaşımını “Çok çalış az dinlen ilkesine sahip bir program sunuyoruz. Günlük yaşamda herkesin vakti değerli ve biz klasik bir spor salonundan farklı olarak, takım çalışması ile hedef odaklı çalışıyoruz. 45 dakika gibi bir sürede, 800 kalori yakımını hedefliyor, insanlar için riskli çalışma modellerini uzak tutarak, herkese hitap eden kontrollü ve etkili bir antrenman sunuyoruz” sözleri ile açıklıyor.

44 farklı antrenman ile hem yağ yakın, hem de vücut direncini artırın

F45 Training’in motivasyon odaklı antrenmanları olduğunu belirten Mehmet Emin Bey, markanın çalışma programının felsefesini ise şöyle açıklıyor:

F45 Training tüm dünya ile entegre olarak sayısı 2 binin üzerinde olan tüm stüdyolarında, Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri kardiyo derslerini sunuyor. Yani yağ yakımını, vücudun sıkılaştırılmasını hedefliyoruz. Salı, Perşembe ve Pazar günleri ise dayanıklılık odaklı programlarımız var. Cumartesi de, 1 saatlik hibrit bir program uyguluyoruz. Stüdyolarımızda yer alan 9 farklı ekranda katılımcılarımızı doğru bir şekilde yönlendirerek, en iyi sonucu almayı hedefliyoruz. Amacımız spor yapan grubu, alanlarının en iyisi uzman antrenörlerimizle kontrol ederek, 45 dakikalık süre içinde en iyi sonucu almalarını sağlamak. 45 dakika süren bir egzersiz belki okuyunca sıkı gelebilir, etkisinin düşük olacağı düşünülebilir ama marka olarak, günlük yaşamda spora zaman ayırma konusunu düşündüğünde ‘bir türlü vakit bulamayanlara’, dar bir zaman içinde HIIT tarzında amaca yönelik yoğun bir program sunarak, ihtiyaçları olanı fazlasıyla sunuyoruz. Ayrıca F45 Training’de ders şematikleri aynı kalsa da, alanında uzman bir ekip tüm dünya ile aynı anda haftalık olarak ders içeriği ve hareketlerini değiştirmektedir. Bu da spor yaparken rutine düşme tehlikesini ortadan kaldırmaktadır. Yani F45 de katıldığınız hiç bir ders bir önceki ile aynı olmaz. 

Herkes için uygun

Mehmet Emin KİRİK, F45 Training’in farklarından birinin de, CrossFit gibi daha ağır bir konsept içeren antrenman modeline yer vermemeleri olduğunu söylüyor ve “F45, CrossFit sunmuyor. Bununla birlikte, CrossFit’teki burkulma ve zedelenme gibi riskleri de beraberinde getirmiyor. Bizim farkımız, herkese hitap eden bir spor modeli sunmak. Lüks mekanlar yerine, spor odaklı ve sade stüdyolar yaratıyoruz. Burada slam ball, swiss ball, kettebell, resistance band, rope, barbell, dumbbell gibi aletler var, ancak elektrikli aletlere yer vermiyoruz, dolayısıyla koşu bandı da yok. Bizim amacımız, genci yaşlısı, kadını erkeği için kaliteli bir spor ortamı sunmak. Uluslararası sertifikalara sahip eğitmenlerimizle, 45 dakikalık programlarımızla fark yaratmak. 

Dünyanın önde gelen spor franchise markalarından F45’te, stüdyolar sabah 6.45’te açılıyor ve 23.00’a kadar 45 dakikalık programlar, değişen eğitmenlerle sürüyor. Yani dilerseniz sabah, dilerseniz de iş çıkışında F45’e katılabilirsiniz. Özellikle yoğun iş temposu olan kişilerin, grup antrenmanlarında müzikli ve eğlenceli sosyal ortamdan çok keyif aldığı ifade ediliyor. Hedef odaklı, motive ve keyifli bir spor deneyimi için F45 merkezlerine giderek bilgi alabilirsiniz. 

Mark Wahlberg ve David Beckham gibi isimler F45 Training’i Tercih ediyor

Dünya üzerinde 2 binden fazla stüdyosu bulunan antrenman konsepti F45 Training’i Ted, Transformers, Planet of the Apes, gibi filmlerle akıllara kazınan dünyaca ünlü Hollywood starlarından, Mark Wahlberg gibi isimler tercih ediyor. Futboldaki başarılarıyla ve karizması ile gönüllerde taht kurmuş David Beckham ise, yine F45 Training müdavimlerinden olan bir başka isim. Beckham ve Beckham gibi birçok ünlü olimpiyat sporcusu, film yıldızı, yoğun iş temposu içinde spor için F45 Training’i tercih ediyor.. 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI