Ana SayfaModaDünyanın gözü MBT`de

Dünyanın gözü MBT`de

Sırt-bel ve boyun ağrılarına faydası akademisyenler tarafından onaylanan MBT fizyolojik ayakkabıların Türkiye`de satışına geçtiğimiz ay başlandı.  1 aylık süre içerisinde satış rekoru kıran MBT`nin yeni modelleri önümüzdeki günlerde Beymen, Boyner ve Divarese Mağazalarında yerlerini alacak.

Metobolizmayı hızlandırması, yürürken olduğu kadar ayakta dururken de kasları çalıştırması ve dolayısıyla kilo vermeye yardımcı olması sebepleri  ile dünya çapında bir üne sahip olan MBT dünya starlarının da tercihleri arasında…

İşte birkaç örnek…  

Salma Hayek hamileliği sonrası MBT giyerek eski formuna geri döndü.  Dünya genelinde en çok MBT satışının gerçekleştiği İngiltere`nin ünlü mağazası Harrods`ın sahibi Dodi El Fayed kendine özel MBT tasarlattı. Amerika’nın ünlü LA Lakers takımının koçu Phil Jackson kendine özel "52" numara MBT yaptırdı. Heidi Klum`un spor eğitmeni David Kirsch, MBT ile Heidi Klum`u hamileliğinden 3 ay sonra podyumlara geri döndürdü. Ayrıca David Kirsch MBT`nin New York`da gerçekleşen Atletic serisinin lansmanında görev aldı. Sylvester Stallone katıldığı bir davette kırmızı halıdan MBT ile yürüdü.  Madonna, Demi Moore,Katharine Heighl, Julia Roberts, Al Pacino , Robert De Niro gibi dünyaca ünlü birçok star MBT ayakkabıyı tercih ediyor.

Türkiye`den Kürşat Tüzmen, Özkan Uğur, Ali Şen gibi ünlü isimler MBT fizyolojik ayakkabıyı tercih edenler arasında.   

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI