Ana SayfaYaşamDünyanın en pis otellerinden ilk ikisi Türk

Dünyanın en pis otellerinden ilk ikisi Türk

Dünyanın en çok kullanılan, kullanıcıların deneyimlerini paylaştığı popüler tatil tavsiye sitesi Trip Advisor`dan fikir almadan tatile çıkan kalmadı gibi… Yeniliklerden haberimiz olsun diye, biz de Trip Advisor`ın newsletter`ına abone olduk. Trip Advisor`dan aldığımız son haberler hiç iyi değil. 2011`in en pis otelleri seçilmiş. Avrupa`nın en pis birinci ve ikinci ne yazık ki Türkiye`den…

Otellerin neden birinci ve ikinci olduğuna girmeden önce, çok çok ucuz olduklarını belirtelim. Birinci olan Club Aqua Gümbet`in her şey dahil bir kişilik fiyatı 10 sterlin, yani 25 lira civarı… İçmeler`de bulunan Altın Orfe oteli de pislik yarışında ikinci oldu.

Neden En Pis seçildiler?

CLUB AQUA GÜMBET: 167 deneyimin %91`i çok kötü puan vermiş. Ve Club Aqua Gümbet Avrupa`nın en pis oteli seçilmiş.

Club Aqua`ya gidenlerin şikayetleri şöyle: Lağım taşıp havuza akıyor, odalarda kan ve pislik lekeleri var, yemekler çok kötü, çift kişilik yatakta tek kişilik pikeler, odadaki döşemelikler lekeli ve kirli, tozlu, girişteki halı pis, sıcak su yok, tuvaletler kirli, duş perdeleri kirli vs..

ALTIN ORFE İÇMELER: 35 deneyimin %95`i çok kötü puan vermiş. Altın Orfe en pis ikinci otel olmuş.

Altın Orfe`nin şikayetleri özetle şöyle: Odalarda idrar kokusu, duvarlarda delikler, yatağa damlayan havalandırma suları, pis havuz, yemekler kötü, odalar kirli, sular kesiliyor, hayat kadınları otelde cirit atıyor. Otelde kalanlardan biri şöyle bir şey anlatmış: "Barmen beni beğendi ve yakamdan düşmedi. Odamı arayıp beni sevdiğini filan söylemeye başladı. Otel müdürü arkadaşım uyurken odasına girdi, yatakta oturup saçını okşarken arkadaşım uyanmış."

Bunların hepsi otel müşterilerinin başından geçtiğini söylediği birer iddia da olsa, Avrupa`nın en pis oteli yarışmasında altın madalya ve gümüş madalya bizim olmuş…

Dahası için: http://www.tripadvisor.com/DirtyHotels-g4

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI