Ana SayfaYemekDünyaca Ünlü İtalyan Kasap DARİO CECCHİNİ Bayramda Mandarin Oriental, Bodrum'da

Dünyaca Ünlü İtalyan Kasap DARİO CECCHİNİ Bayramda Mandarin Oriental, Bodrum’da

Bodrum Yarımadası’nın en büyüleyici koyu olan Cennet Koyu’nda yer alan Mandarin Oriental, Bodrum’un imza restoranlarından Atelier Di Carne,  11-12 Temmuz tarihlerinde dünyaca ünlü İtalyan kasap Dario Cecchini’nin hazırlayacağı çok özel menü ile misafirlerine unutulmaz bir deneyim yaşatacak.

Et üstadı İtalyan usta Dario Cecchini’nin dünyaya nam salan meşhur yemeği Dario Steak Tartar ile başlayacak olan menü, ”beef or not-to be-beef” sorusunu sorduran ve ezber bozan lezzetler ile devam edecek. Hazırladığı çok özel tadım menüsü ile misafirlerini şımartan İtalyan usta, büyüleyici gösterisi ile de unutulmaz bir deneyim yaşatacak.

Mandarin Oriental, Bodrum’un muhteşem ambiyansında, imza restoranlarından Atelier Di Carne’de adeta görsel şölen ile damaklarda unutulmaz iz bırakacak olan Dario Cecchini ziyafeti, 11 Temmuz saat 19:30’da özel olarak hazırlanan kokteyl ikramları ile başlayacak ve İtalyan ustanın eşşiz yemek sunumuyla devam ederek, The Living Room’da DJ David Saboy ve DJ JP Riguard’ın unutulmaz performanslarıyla dolu müzik ziyafeti ile noktalanacak.

Zengin menüsünde farklı et çeşitlerine yer veren dünyaca ünlü modern steakhouse Atelier Di Carneby Dario Cecchini, İtalyan üstadın geleneksel et hazırlama tekniklerine yepyeni bir soluk getiren sıradışı ve ezberbozan yemekleri ile adeta bir lezzet şölenine ev sahipliği yapacak.

Siz de 11-12 Temmuz tarihlerinde İtalyan usta Dario Cecchini’nin hazırladığı özel menüyü tatmak, Mandarin Oriental, Bodrum’un göz kamaştıran manzarasında yer alan ödüllü restoran Atelier Di Carne by Dario Cecchini lezzetlerini deneyimlemek için 0252-311 1888 / 0252- 311 2800 numaralı telefonlardan rezervasyon yapabilirsiniz.
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI