Ana SayfaTeknolojiDünya Şokta! Görünmezlik Pelerini Üretildi

Dünya Şokta! Görünmezlik Pelerini Üretildi

Görünmezlik pelerinleri, Harry Potter ve Star Trek gibi bilim kurgu ve fantastik unsurların fazlaca olduğu romanlarda ve filmlerde görmeye alışmıştık. Gerçek üstü gibi gelen bu olay, görünen o ki artık gerçek üstü değil.

Asdkeri Görünmezlik Malzemesi Üretildi

Ürdün, Şili ve Birleşik Arap Emirlikleri ve Afganistan başta olmak üzere dünyadaki pek çok orduya askeri kamuflaj malzemesi üreten Hyperstealth Biotechnology Corporation, üzerine geçirilen nesneyi görünmez yapan malzeme üretmeyi başardı. Quantum Sheath adındaki bu malzeme, şimdiden dünyada olay yarattı.

Görünmezlik Malzemesi Quantum Sheath Nasıl Çalışıyor?

Hyperstealth CEO’su Guy Cramer, Quantum Sheath’in herhangi bir güç kaynağına ihtiyaç duymadığını söylüyor. Cramer, ince ve hafif bir özelliğe sahip olduğunu söylediği malzemenin ultraviyole (UV), kızılötesi ve kısa dalga kızılötesi sistemlerinde dahi görünmediğini iddia ediyor.

Görünmezlik Malzemesi Gerçek mi?

Quantum Stealth, iddialara göre başka hiçbir kamuflajın sağlayamayacağı bir gizlilik vaat ediyor . Hyperstealth CEO’su, son dokuz yıldır bu teknoloji üzerinde çalıştıklarını ifade ediyor ve Quantum Sheath’ın, terör gibi suçlarda kullanılabileceğini söyleyen Hyperstealth CEO’su, Quantum Sheath’ın üretim tarihi ve fiyatını konusunda bilgi vermedi.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI