Ana SayfaGüzellikDolgun dudaklar için yeni çılgınlık Relips

Dolgun dudaklar için yeni çılgınlık Relips

Geçtiğimiz nisan ayında size yeni bir çılgınlık olan #kyliejennerchallange`dan bahsetmiştik. Kardashian ailesinin genç üyesi Kylie Jenner bir anda kalın ve dolgun dudaklara kavuşmuş, bunun nedeninin ise bardakla dudaklarını vakumlaması olduğunu belirtmişti. Bu sözleri duyan Avustralyalı bir genç kız Kylie Jenner`a meydan okuma başlığıyla hashtag açıp dudaklarının fotoğrafını çekmiş, paylaşmış ve bunu bir akım haline getirmişti.

İşte o bardakla dudakları vakumlayıp dolgunlaştırmak artık bir ürünle yapılıyor. Türkiye`ye yeni giren Relips`in 3 farklı aparatı dudakları vakumlayıp dolgunlaştırmayı sağlıyor. Bugün bizim de denediğimiz Relips`i kullanırken dikkat etmek şart. İlk kullanımda dudaklarda morarma olabiliyor. Kullanacak olanların kullanım kılavuzundaki adımları dikkatli okuması önemli. Kullanmayı düşünüyorsanız nasıl kullanıldığını gösteren aşağıdaki videoya da mutlaka bir göz atın.

Relips`in 3 farklı ürünü bulunuyor: çilek, kiraz ve ahududu. Bu ürünlerin fiyatları ise lansmana özel tanesi 54.90 TL`ye, üçü 119 TL`ye internetten satılıyor. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI