Ana SayfaYaşamDoğu Ekspresi’nde Cinayet Filminin İlk Fragmanı Yayınlandı

Doğu Ekspresi’nde Cinayet Filminin İlk Fragmanı Yayınlandı

Orijinal ismi Murder on the Orient Express olan roman daha önce hem televizyona hem de sinemaya uyarlanmıştı. Gizem dolu bu hikaye aradan geçen uzun yıllara rağmen büyük beğeni toplamayı sürdürüyor. Durum böyle olunca Doğu Ekspresi’nde Cinayet’in yeniden beyaz perdeye aktarılmaması için hiçbir neden kalmıyor.
 
Uzun bir süredir ilgiyle takip edilen film projesinin yönetmenliğini Kenneth Branagh üstleniyor. Branagh aynı zamanda ünlü dedektif Hercule Poirot karakterine de hayat veriyor. Ona yıldızlardan oluşan bir oyuncu kadrosu eşlik ediyor. Penelope Cruz ile başlayan oyuncu listesi Willem Dafoe, Judi Dench, Johnny Depp, Michelle Pfeiffer, Josh Gad, Derek Jacobi, Leslie Odom Jr. ve Daisy Ridley ile devam ediyor.
 
Doğu Ekspresi’nde Cinayet isminden anlaşılacağı üzere meşhur trende gerçekleşen bir cinayeti konu ediyor. Suriye’den İstanbul’a gelen Poirot acilen Londra’ya çağırılıyor. Böylece Doğu Ekspresi’ne atlayarak yola koyuluyor. Birinci sınıfta seyahat eden yolculardan birinin öldürülmesiyle cinayet soruşturması başlıyor. Trendeki herkes bir anda şüpheliye dönüşüyor. Belçikalı dedektif de bu gizemi çözmeye çabalıyor.
 
Hikayesinin yanı sıra dev oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Doğu Ekspresi’nde Cinayet’in 10 Kasım‘da vizyona girmesi bekleniyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI